Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a bajom? (Többi lenn)

Mi lehet a bajom? (Többi lenn)

Figyelt kérdés
2 napja nem alszom rendesen, egyszerűen nem bírok elaludni. Tegnap 2 és fél órát szenvedtem, mert nem bírok aludni. Fájt a gyomrom és hányingerem volt. Már pár napja fáj a torkom és rekedt a hangom. Ma reggel felkeltem, semmi sem múlt el, csak erősödött, megszólalni is alig tudtam, hangom elmegy, csak ha köhögök akkor jön vissza picit, de a köhögés nagyon fáj, és mindig majdnem hányok a végén. Reggel csak egy fél kiflit bírtam megenni pedig máskor másfelet szoktam vagy kettőt. Lázam nincs. Mi lehet ez?
2016. jan. 2. 13:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Menj el orvoshoz és majd megmondja.Szerintem beteg vagy.

Attól hogy nincs lázad lehetsz beteg.Az meg hogy nem tudsz aludni nem biztos hogy összeköthető azzal hogyha esetleg beteg vagy.

Elalvás előtt nézz tv-t én tvzés közben könnyebben el tudok aludni.

2016. jan. 2. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!