Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet hogy deliriumom van?

Lehet hogy deliriumom van?

Figyelt kérdés
Elore mondod hogy helyesirasi hibakkal es ekezet nelkul irok mert most is ebben az ,,allapotban" vagyok.Lehetséges ez egyáltalán?ugyanis 15 eves vagyok ,es alkoholfoggoknel jelentkezik.beteg voltam a heten.de semmi komoly .natha,torokfajas ,nem volt hangom.el is mentem orvoshoz vettem neocitrant es a torkomra mebucalint.de iskolaba mentem masnap,hiszen nem kellett lefekudnom a betegseg miatt.csutortokon elmentem iskolaba es egyszer csak ereztem ,hogy olyan erzesem van mitha reszeg lennek.nem erteztem azt se hogy hol vagyok.hazajottem a korabbi busszal,es korulbeli 3oran at volt ez a rosszullet.aztan elmulottde delutan volt a karacsonyi unnepely es szerepeltem,vissza kellett mennem.Vissza is mentem es ujra elert.aztan megint 3oran at kb.ma pedig mindenkeppen szerettem volna elmenni az iskolaba,mert el szerettem volna bucsuzni az osztalytarsaimtol es ajandekoztuk egymast.ma se usztam meg elert 10ora korul es 13oraig tartott.aztan elmulott es megint elert 4ora fele.azota nem mulott el.orvoshoz csak hetfon tudok menni.teljesen meg vagyok ijedve.a tuneteim neem irom le ,mert minden tunetem a derilira utal.aki meg valaszol a kerdedemre azt tudni fogja a tunteteket.elore is koszonom a valaszaitokat.bocsi ha zagyvalekosan fogalmaztam,de teljesen tudatzavarom van

#tudatzavar #Derilium
2015. dec. 18. 17:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez nem lehet delírimm. Hogy mégis mi lehet, azt ebből a leírásból nehéz lenne megmondani. Talán a melegfront+ a megfázás
2015. dec. 18. 17:50
 2/6 A kérdező kommentje:
A tüneteim:konkretan nem vagyok magamnal,mintha be lennek rugva,halucinaltam is,nem vagyok tudatomnal gondolkodasra koncentralasra kepetelen vagyok
2015. dec. 18. 18:02
 3/6 anonim ***** válasza:
A vírusok előszeretettel okoznak ideggyulladást ill.idegi irritációt. Influenzák előtünete is szokott lenni ilyen.
2015. dec. 18. 18:33
 4/6 anonim válasza:
Khm... Valószínűleg valami gyógyszered okozza. Köptetőt nem kapsz, attól elvileg be lehet állni... :D Amúgy nekem neocitrántól pl fancy álmaim lesznek, ha valami olyat szedsz mellé elképzelhetőnek tartom hogy ilyen állapotot vált ki. Azért szüleidnek/orvosnak jó lenne szólni. Ja és ha beteg vagy feküdj otthon mindegy, hogy talpra tudsz állni, mert egyrészt lassítod a gyógyulásod vele, másrészt megfertőzöl másokat.
2015. dec. 18. 18:49
 5/6 anonim ***** válasza:

miért nem a szüleidnek szólsz erről?

ilyenkor is van ügyelet, ha komoly a baj, be kell menni, és nem ide írogatni

2015. dec. 18. 18:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Lázad nincs? Mennyi Neo-citrant ittál meg?
2015. dec. 18. 19:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!