Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ezek alapján limfómám van?

Ezek alapján limfómám van?

Figyelt kérdés

Teljesen étvágytalan vagyok már 6 napja, nincs éhségérzetem, mindig úgy érzem, mint ha tele lenne a gyomrom, és csakran szúr a bordám alatt, a gyomromnál. Volt ezelőtt egyszer éjszakai verejtékezésem, és többször is előfordult, hogy arra ébredtem, őrjítően viszket mindkét combom.

A furcsa az, hogy éppen emiatt alig eszek.

Az orvosomnál hétfőn voltam, mondtam is neki, hogy én mire gyanakszom, közölte, hogy annak diagnosztizálásához képalkotó vizgyálatok kellenek.

Ennek ellenére mellkasi röntgenre, és tüdőgyógyászatra utalt be. A röntgen negatív, tüdőgyógyászatra pedig időpont kell.

Azt olvastam, hogy a non-hodkin esetek nagy többségében a gyomorban fejlődik, és étvágytalanságot, hányingert okoz.

Szerintetek?

2015. dec. 16. 13:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!