Milyen bajom van a leírásom alapján?
Kedden kezdődött minden. Kb. 5 órakor felkeltem mert a hasamba szörnyű bizsergést éreztem. Egy órámba telt, mire újra elaludtam. 8.30-kor újra felébredtem, és siettem a WC-re. Aznap legalább 8-10-szer voltam a mosdóba, és minden alkalommal f**tam. Estefelé mentem a szomszéd faluba, mert dolga volt apumnak, és én is akartam menni, hogy fotózhassak. Hazafelé meg szó szerint be"kakiltam". A bugyim nem lett olyan, mert épp menstruálok, és a betét kivédte.
Tegnap is ez ment. Akkor is sokat WC-ztem ez ügybe. Este anyum mondta, hogy vegyek be egy Furazolidon-t.
Reggel mire felébredtem megint kellett f**sak. Ekkor láttam meg, hogy az éjjel bepisiltem, s ugyebár a gyógyszer miatt sárga volt a pisim.
Ma reggeliztem, és megint bevettem ez ilyen gyógyszer, s anyum mondta, hogy délbe, és este is vegyem be.
Amúgy én lefekvés előtt mindig kijárok a WC-re, szóval nem értem ezt az egészet.
Apum azt tanácsolja, hogy sok vizet igyak. Én iszok is, de attól nem f**ok méginkább?
Milyen bajom van?
ez jó kérdés,
viszont igen hasmenéskor fontos nagyon hogy igyál sokat.
Széntablettát vegyél be rá van irva hogy egyszerre mennyit kell,
de lehet valami virusos fertőzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!