Egészséges, ha egy székelés alatti széklet különböző állagú és színű?
Figyelt kérdés
Először kijött egy adag normális kolbász, utána kis adag sötétbarna híg (nem fekete, nem tudom, hogy véres-e) és a végén néhány kevésbé formázott, kisebb, sárgásbarna darabka.
Fogalmam sincs, hogy mi lehet, nemrég voltam hasi ultrahangon, ott a hasnyálmirigyem normál méretű és nem jelzett a gép a vastagbelemnél sem megnagyobbodást.
2015. dec. 11. 11:19
1/3 anonim válasza:
Csak az a baj, ha az íze más az aljának, mint a tetejének.
2/3 anonim válasza:
Mi ezzel a gond ? A vastagbélben víz visszaszívódás történik és a bélbaktériumok meg folyamatosan szaporodnak. A vastagbél különböző szakaszaiban ennek megfelelően más és más állagú a béltartalom. A szigmabélben, végbélben lehet egészen kemény kis víztartalmú, míg a felsőbb szakaszon magasabb víztartalmú, világosabb.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
csak az a bajom, hogy mivel HIV+ vagyok, váltakozni szokott, hol megy a hasam, hol normális. Általában napi 2-4 székelésem van.
Az orvos szerint rendszeresen vizsgálni és nézni kell a székletünket.
2015. dec. 11. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!