Aktus után előforduló nyálkás székelés?
Figyelt kérdés
Az aktusok felénél, a befejezést követően, néha igen erős székelési érzés kap el, ki kell mennem a mosdóba, de semmi széklet nem jön, csak nyálkás valami. Ez vajon mi lehet? 25F2014. máj. 27. 00:40
1/6 anonim válasza:
Hogyan zajlik az aktus? Mert ha véletlen melegebb vagy az átlagnál ne csodálkozz a nyálkás valamin.
2/6 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy valaki lelövi ezt a poént, de hetero aktusról van szó.
2014. máj. 27. 00:55
3/6 anonim válasza:
"Az aktusok felénél, a befejezést követően,"
Ez most akkor hogy van?
4/6 anonim válasza:
Jah engem is érdekelne hogy az aktus felénél vagy azt követően?
Amúgy sztem semmi gond sincs veled (természetesen) csak nem élsz egészségesen ahogy a legtöbb ember napjainkban.
Kerüld a fehér lisztet és a tejtermékeket, és az anyagcserédet helyre kellene állítanod. Kezdésnek remek lenne az emóció nevű ital. De persze ezt így nem lehet megoldani, egy kérdés alapján.
A lényeg most hogy járj utána ennek, de egy életmódváltás mindenképp szükséges lesz... Amúgy meg a testi problémák lelki gondokat jeleznek, vagy fel nem dolgozott érzéseket. A lényeg hogy ne hanyagold el, fiatal vagy szóval most kellene elkezdened a váltást mielőtt vmi súlyosabb bajod lenne.
5/6 anonim válasza:
kérdező,, ide félhülyék járnak, ezeknek azt kell írni, az esetek felében vagy az aktusok 50%-ban, mert nem értik.
6/6 anonim válasza:
Az alhasi izmok ingere szétterjedhet, ezért olyan működések is beindulhatnak, amelyek csak anatómiailag vannak hasonló helyen, de funkcionálisan eltérők. Van, akinél a dolog csak az aktus közben beinduló szellentésekben nyilvánul meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!