Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Rendkívül fura "betegség"...

Rendkívül fura "betegség" ütötte fel a fejét nálam kb 2 éve?!

Figyelt kérdés
Mikor elmegyek a barátaimmal beülni valahova/bulizni, mindig fáj a hasam!! Sőt, ha a családdal elmegyünk étterembe egy átlagos estén, akkor is! Miért lehet ez? Egyetemen semmi bajom, nem fáj a hasam, pedig akkor se otthon vagyok, de mikor este megyek el otthonról a családommal/barátokkal kb 2 éve folyton fáj a hasam! Azért tartom furcsának ezt, mert a családommal teljesen harmóniában vagyok, nyugodtan érzem velük magam, mégis, még akkor is fáj a hasam, ha velük megyek el valahova.. Semmi betegségem nincs, ez tényleg csak akkor jelentkezik, ha épp mennék bulizni stb..és egy csomószór haza kellett jönnöm emiatt..pedig boldog vagyok az életemben, semmi bajom, az egyetlen, hogy nagyon önbizalomhiányos vagyok, vajon lehet ez az oka? Szociális fóbia lehet?

2015. dec. 2. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Es valaszoltal is magadnak. :) Igen ez valoszinu. A szorongas, izgatottsag ingerli az emesztorendszert, es ez tudatalatt is lejatszodhat, tehat annelkul, hogy eazre venned. Pl. nekem a gyomor sav okoz ijen problemat, es erdekes modon az altalad emlitett esetekben.
2015. dec. 2. 21:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen én is erre gondolok, de olyan fura.:/ Igazából nincs semmi okom izgulni, de mindig azon gomdolkozom, jól nézek -e ki stb..pedig boldog párkapcsolatban élek, és mindenki szerint "nagyon szép" vagyok, de egyszerűen nem tudok, csak erre gondolni, és mindig hasfájás van, mikor már indulunk valahova..és többszor el is rontotta már az estémet..nem tudom ebből, hogy lehetne kijönni..valószínűleg az a bajom, hogy tini koromban 12-13 évesen elég dagi voltam és pattanásos, utána saját erőmből lefogytam és átalakultam rút kacsából hattyúvá, csak ezt egyedül még mindig én nem látom rendesen...:(
2015. dec. 2. 22:02
 3/7 anonim ***** válasza:
En is allandoan igy jarok! Mikor elmegyunk valamerre rogton weceznem kell. Az utobbi idoben mar nem is megyek olyan helyekre ahol nincs privat WC ahol jo nagyot tudok s..rni.
2015. dec. 2. 22:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de nekem nem wc-znem kell, csak a hasam fáj.:)
2015. dec. 2. 22:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Na ha jol sejtem egy holgyel beszelgetek (remelem). :D Tehat novelni kell az onbizalmat, latod mindenki veled van nincs okod aggodalomra.
2015. dec. 2. 22:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, hölggyel.:) Én próbálom, és mindenki mindig dícsér, de valamiért én nem tudom elfogadni saját magam. Szerintem ez a tini kori sérelmeim miatt lehet, és ha még úgy néznék ki mint 1 szupermodell, akkor sem érezném magam szépnek..De talán egyszer magától elmúlik...:( :)
2015. dec. 2. 22:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Hat szakadok a masik valaszado utolso mondotatol. :D de igen van olyan eset is.
2015. dec. 2. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!