15 perccel később vettem be a fogamzásgátlót. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2015. nov. 22. 19:20
1/14 anonim válasza:
Semmit ne tegyél. Ennyi nem befolyásolja a hatékonyságát. Nem 15 óráról beszélünk.
2/14 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy ezek a tabletták 14 órát bírnak ki és nem többet.
2015. nov. 22. 19:28
3/14 A kérdező kommentje:
Kérlek segítsetek!!!!!!!!!!! Megőrülök!!!!!!!!!!!!!
2015. nov. 22. 19:35
4/14 anonim válasza:
Milyen 14 órát bír ki? Olvasd el a betegtájékoztatót, feketén-fehéren leírják, hogy mikor van baj. 15 perc csúszásnál nem történik semmi. Mit csináltál óraátállításkor pl? Fontos, hogy rendesen szedd, de negyed óra ide vagy oda, mindegy.
5/14 A kérdező kommentje:
24 óra, bocsi, idegességemben elírtam. Az óra átállításkor rosszul lettem emiatt...
2015. nov. 22. 19:47
6/14 anonim válasza:
Nem emiatt lettél rosszul, hanem mert bemagyaráztad magadnak. Nem így működik a fogamzásgátló, hogy 24 óráig kering benned, addig nem eshetsz teherbe, aztán 24 óra 1 percnél meg igen. Ennél egy "kicsit" összetettebb a hatásmechanizmusa.
7/14 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy nem tudom, hogy működik. :(
2015. nov. 22. 19:51
8/14 anonim válasza:
akkor kisanyám, vedd a fáradságot és olvasd el azt a két oldalnyi betegtájékoztatót, amit adnak hozzá...vagy ha olyan sík hülye vagy, hogy erre nem vagy képes, akkor zárd össze a lábaidat, amíg megtanulsz olvasni!
9/14 A kérdező kommentje:
Te meg egy bunkó paraszt.
2015. nov. 22. 21:03
10/14 A kérdező kommentje:
Mások tapasztalatára lettem volna kiváncsi, az nincs benne a tájékoztatóban. Nagyokos.
2015. nov. 22. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!