Babát szeretnénk a párommal emiatt a 2013 júniusától szedett fogamzásgátlót abbahagytam 2015. májusában. Kinél milyen módszerekkel jött össze a baba fogamzásgátló abbahagyása után?
szerintem keress fel egy endokrinológust. lehet az a baj, hogy kialakult valamilyen hormonprobléma amíg szedted pl pcos és társai. az ilyen hormonbajok mellett meg orvosi segítség nélkül szinte lehetetlen teherbe esni.
én is szedtem fog.gátlót, de miután abbahagytam ugyanúgy megjött(nekem azért kellett abbahagyni, mert beindította a tejelválasztást és az orvosok 5 év alatt se tudnak mit kezdeni ezzel, mert a laborom tökéletes a ciklusom meg szinte svájci óra pontosságú)
Első: A kérdező nem menstruál, nyilvánvalóan nincs ovulációja. Azért így annyira nem meglepő, hogy nem esik teherbe, ovuláció nélkül elég nehéz.
Általában tényleg egyszerűbb előbb a férfit vizsgálni, de ennyire nyilvánvaló probléma esetén nem azzal kell kezdeni, maximum párhuzamosan a nő vizsgálatával azt is megejteni.
Kérdező: A tabletta szedése előtt milyen volt a ciklusod?
Köszönöm válaszod!
A tabletta szedése előtt sem volt normális pl 28 napos ciklusom . Mikor elkezdtem szedni 2013 júniusában a fog.gátlót akkor állt be rendesen a ciklusom .
Nincs esetleg olyan tabletta ami nem fogamzásgátló de a kúra szerű szedése esetén vissza tudja hozni a menstruációmat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!