Salvus víz okozhatja?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A következőben szeretném segítségeteket kérni: Előre is elnézést ha túl "részletesen" írok. Egy éve folyamatosan puffadok mindentől, már az összes lehetséges vizsgálaton túl vagyok, de most nem is ez a lényeg. Gondoltam egyet és vettem Salvus vizet (úgy hallottam erre a problémára is jó) tegnap este és reggel is ittam 2-2 dl és egész nap mikor elmentem wc-re a szokásos puffadás miatt székletes-nyák távozott :( Okozhatta-e a víz? Többet nem iszok, csak kíváncsiságból kérdezem, mert elég pocsék nap volt.
Előre is köszönöm!
2015. nov. 19. 18:08
1/3 anonim válasza:
Bélhurutod van. Lehet nem a Salvus víztől, hanem valami baktériumtól. Próbáld meg inkább a Gasztro 825 probiotikumot rendszeresen inni hónapokig. Ez rendbe fog hozni.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem igazán tudom mi az a bélhurut, rákeresek. De egyik napról másikra?
2015. nov. 19. 19:22
3/3 A kérdező kommentje:
Ok, rákerestem, bacis hasmenésem volt már többször, nem olyan, csak tényleg ilyen nyákos valami volt.
2015. nov. 19. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!