Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi okozhatja ezt?

Mi okozhatja ezt?

Figyelt kérdés

Viszonylag könnyen jelennek meg piros foltok rajtam, afféle véraláfutások. Példának hoznám fel, kb fél órája éppen egy konzervet nyitottam fel, és a tenyeremben ottmaradtak a csíkok a dobozról, és még fél órával később is tisztán látszanak. Vagy a tegnapi vérvétel után, mikor egy picit szorosabban volt ragasztva a vattabuci, és még a szalag helyén is ott volt a nyom, több órán keresztül, pedig igazából egyáltalán nem volt szoros, se semmi.

Emellett reggel a semmitől vérzett egy picit az ínyem is.

Igazából kimutatni nem tudtak semmi ezzel kapcsolatosat, vérképem jó, vizeletben sem találtak semmit.

Egyedül az eosinophil számom magas, ami az orvos szerint, egy kis allergiára, esetleg parazitára utalhat.

Tehát nem lettem okosabb semmivel, továbbra sem tudom mitől van ez. Szerintetek?

2015. nov. 11. 16:18
 1/2 anonim válasza:
nem lehet, hogy vékony a bőröd? vagy több pigment helyezkedik el a felső rétegekben, ami nem a bőrszíned határolta, így amikor a vér már elment onnan (pl a tenyereden a csíkok) az még ott marad?
2015. nov. 11. 18:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát az átlagosnál egy kicsit vékonyabb, de nemhiszem, hogy ezt befolyásolná.
2015. nov. 11. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!