20 csepp Guttalax körülbelül mikorra hat?
Figyelt kérdés
Ma háromkor vettem be 20 csepp Guttalaxot. Olvastam, hogy lefekvéskor érdemes bevenni, de én nem mertem megkockáztatni, hogy holnap esetleg egész nap az iskolában wc-re járkáljak, így délután vettem be. A hashajtó körülbelül mikorra fogja kifejteni hatását? Egyáltalán fog hatni és elég volt 20 csepp?2015. nov. 17. 16:44
1/9 Amarok Tonrar válasza:
Estére/éjszakára készülhetsz a wc-n üldögélésre. 20 csepp nagyon is elég, csak akkor indokolt, ha komoly szorulásod volt. Ha nem volt, akkor vigyél sok olvasnivalót...
2/9 anonim válasza:
20 csepp?! 15-től cifrafosás! Holnap te nem mész iskolába, mert hajnaltól-korareggeltől ki se léphetsz a WC-ből.
3/9 A kérdező kommentje:
Direkt azért délután vettem be, hogy ne reggelre jöjjön rám a "cifrafosás". Már nyár óta kisebb-nagyobb megszakításokkal székrekedésem van, a székletem elég kemény, jó párszor fel is sértette a végbelemet, ami elég nagy fájdalmakkal jár/járt. Hiába fogyasztottam sok folyadékot és rostban gazdag ételt, nem igazán jártam sikerrel, ezért szedtem most be hashajtót, remélem segíteni fog, de nem kell még reggel 6-7 körül a wc-n ülnöm.
2015. nov. 17. 18:22
4/9 Amarok Tonrar válasza:
Maximum 10 csepp is el szokta intézni az esti programot, ezért javasoltam a sok-sok olvasnivalót.
5/9 anonim válasza:
Majd számolj be a végeredményről. Majd ha kiszabadulsz a legkisebb helyiségből.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát még egyelőre semmi mozgolódást sem érzek, de gondolom majd éjszaka/hajnalban indulnak be a folyamatok. Minden esetre majd beszámolok, hogy használt e. :D
2015. nov. 17. 20:06
7/9 A kérdező kommentje:
Hát semmi eredmény nem lett, még csak egy kis mozgolódást sem éreztem. Kissé csalódtam, mert azt hittem, hogy ekkora adaggal elérhetem a kívánt hatást. :/
2015. nov. 18. 22:21
9/9 Amarok Tonrar válasza:
Nem meglepő, inkább szomorú. Azt jelenti, hogy ideje orvoshoz fordulnod a problémával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!