Melyik jobb székrekedésre, a Guttalax csepp, vagy a Laevolac szirup? Mennyibe kerül?
Szia, Én próbálrtam mind a 2-t.Kb egy árban van, de a laevolac hamer elfogy, tehát a guttalax jobban megéri.Sőőőt, nekem beállítja a székletemet.Esténként 5-6 cseppet kell akár vízbe tenni-nincs íze- éás reggelre simán van széklet, de nem hasmenéses.4 nap után nekem beállt tőle, hál' istennek.
Kb 700 ftvolt és nagyon sokáig elég.
Ugye nem akarod ez babásan szedni???
Én guttalaxiztam mikor nem voltam terhes méregtelenítés céljából,de ez nagyon erős.Terhesség alatt meg tilos ilyeneket szedni!!!Inkább egyél sok gyümölcsöt.Nekem a citrusfélék bejöttek azok tuti hajtanak kicsit,meg az ananász is segít.Inkább egyél ezt minden nap,de ne cseppeket könyörgök!kimossa az ásványi anyagokat is a szervezetedből!!30hetes kismama
Szia!
A Laevolac csak szénhidrát,ami a bélben savakká alakul.Csecsemőknek is adható és kismamáknak is.
Hasonló problémáim voltak, de a doki megtiltotta Guttalax cseppeket, mert veszélyes a magzatra, A másik csak székletlágyító, ami a bélben hat, nem szívódik fel a szervezetbe, tehát biztonsággal szedhető, viszont nekem semmit sem használt. Én a napi 1 doboz gyümölcslétől jöttem rendbe,és annyi salátát és spenótot eszem amennyi csak belém fér. Amúgy minden zöld jótékony hatású a bélműködésre és tele van vassal és vitaminokkal.
Guttalaxot csak szülés után szokták engedni.
30 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!