Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik jobb székrekedésre, a...

Melyik jobb székrekedésre, a Guttalax csepp, vagy a Laevolac szirup? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2008. máj. 5. 08:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia, Én próbálrtam mind a 2-t.Kb egy árban van, de a laevolac hamer elfogy, tehát a guttalax jobban megéri.Sőőőt, nekem beállítja a székletemet.Esténként 5-6 cseppet kell akár vízbe tenni-nincs íze- éás reggelre simán van széklet, de nem hasmenéses.4 nap után nekem beállt tőle, hál' istennek.

Kb 700 ftvolt és nagyon sokáig elég.

2008. máj. 5. 08:59
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Ugye nem akarod ez babásan szedni???

Én guttalaxiztam mikor nem voltam terhes méregtelenítés céljából,de ez nagyon erős.Terhesség alatt meg tilos ilyeneket szedni!!!Inkább egyél sok gyümölcsöt.Nekem a citrusfélék bejöttek azok tuti hajtanak kicsit,meg az ananász is segít.Inkább egyél ezt minden nap,de ne cseppeket könyörgök!kimossa az ásványi anyagokat is a szervezetedből!!30hetes kismama

2008. máj. 5. 10:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A Laevolac csak szénhidrát,ami a bélben savakká alakul.Csecsemőknek is adható és kismamáknak is.

2008. máj. 6. 07:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Hasonló problémáim voltak, de a doki megtiltotta Guttalax cseppeket, mert veszélyes a magzatra, A másik csak székletlágyító, ami a bélben hat, nem szívódik fel a szervezetbe, tehát biztonsággal szedhető, viszont nekem semmit sem használt. Én a napi 1 doboz gyümölcslétől jöttem rendbe,és annyi salátát és spenótot eszem amennyi csak belém fér. Amúgy minden zöld jótékony hatású a bélműködésre és tele van vassal és vitaminokkal.

Guttalaxot csak szülés után szokták engedni.

30 hetes kismama

2008. máj. 11. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!