Miért van az hogy rákos vagyok és mindenki undok velem?
Figyelt kérdés
15/l
Egy éve fedeztek fel nálam tüdőrákot és azóta mindenki nagyon bunkó velem, pedig semmi nem változott, nem lettem depis sem. Amióta tudják elfordultak tőlem a barátaim. Csak a pasim és a legjobb barátnőm nem. De mindenki más, még a tanárok (!!!) is :(
Segítsetek!
2015. nov. 15. 20:46
2/6 anonim válasza:
Ezt nem tudom elképzelni, hogy miért lehet? Nem csak ugyan olyan bunkók, mint voltak a betegséged előtt? Esetleg akkor nem esett neked ez rosszul. Ha ez így van ahogy leírtad, akkor nagyon sajnálom, hogy ilyenek veled. Gyógyulj meg minél előbb azt kívánom neked.
3/6 A kérdező kommentje:
nem voltak bunkók előtte semmilyen szintem :/
2015. nov. 15. 20:54
4/6 anonim válasza:
15 évesnek vmi hihetőbb rák fajtát is kitalálhattál volna, mondjuk leukémia.
A tüdőrák a 50+ férfiak betegsége.
5/6 rrrrrreennnnn válasza:
Nagyon kamu a.kérdés. Ilyen dolgokkal fejezd be a trollkodàst,mert undorítò és provokatív. Egyenesen hànyinger. Köszönjük.
6/6 anonim válasza:
Gyógyulj meg!
Nézd meg Dr. Tullio Simoncini felfedezését a rák valódi okáról, és ha érdekel a gombairtás akk. mondjuk írj rám, mert tudok még a témáról sok dolgot, amit lehet hogy te nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!