Duzzadt nyirokcsomó. Mitől?
Figyelt kérdés
Par napja eszrevettem hogy a nyakamon bal oldalt van egy csomo. Szerintem ez egy nyirokcsomo lehet, viszont a masik oldalt nem annyira erezni.Voltam a haziorvosnal megnezte megtapogatta aztmondta az egy nyirokcsomo es h megvan duzzadva. Utana olvastam itthon a dolgoknak es most nagyon felek hogy igazat mondhatott e mert azt irjak h a nyakon kemeny csomok az lehet rak is. Nem mondom h kokemeny, de azt se hogy puha. Egyebkent mas tunetem nincs volt par hete egy horgogyulladasom de abbol mar kigyogyultanm. Felek rakos vagyok, mit csinaljak? Honnan tudnam megnezni hogy az biztos e a nyirokcsomo? Hipohonder vagyok!2015. okt. 31. 08:27
11/15 anonim válasza:
Ha nem bízol benne,akkor vizsgáltatsd ki magad rendesen.Lehet a hörgőgyulladás maradványa,de egy aspirációs cytológiai vizsgálattal lehet belőle sejteket kinyerni,amit meg lehet vizsgálni.Sokszor sebész küld ilyen vizsgálatra.Nálunk nem is kell beutaló a sebészetre.Ha félsz,mutatsd meg sebésznek.Nem valószínű,hogy rák.Azok általában fájdalmatlan csomók.
12/15 anonim válasza:
Ha kinevetett, akkor hidd el, hogy semmi komoly, amúgy majd a vérvizsgálat is megnyugtat, ha minden negativ.
13/15 A kérdező kommentje:
De ez sem mindig faj, max akkor ha picit erosebben hozzaerek, akkor is ilyen furi
2015. okt. 31. 17:00
14/15 A kérdező kommentje:
Es egyebkent azert kerdeztem hogy ezek a daganatos elvaltozasok milyen kemenyek mert a neten azt irtak h kemeny csomo, ami nem mobilis. Hat ez kb se nem kemeny se nem puha..
2015. okt. 31. 17:10
15/15 A kérdező kommentje:
Ja es meg valami mar tok hulye vagyok annyit
Ide irok... A dagantos elvaltozasnak lennenek mas vele jaro tunetei is ?
2015. okt. 31. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!