Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » áll alatti fájdalmas nyirokcso...

áll alatti fájdalmas nyirokcsomó megnagyobbodás mitől lehet?

Figyelt kérdés
Tegnap este az állam alatti nyirokcsomók megduzadtak mindkét felén.Erintesre és ha fejem jobbra balra mozgatom fáj.Multhéten voltam beteg(náthás,köhögtem,fájt a torkom) azért még most is náthás vagyok és kicsit köhögök.Lehet ettől.Még hozzá teszem hogy ha fejem jobbra balra mozgatom akkor kicsi hányingerem is van.Gondolom ez azért mert meg van duzzadva a nyirokcsomó.

2015. okt. 6. 10:13
 1/2 anonim válasza:

Szia! Igen, jól gondolod, a megnagyobbodás a torokfájásoddal függhet össze! Amikor valamilyen fertőzést (vírust, baktériumot) szedsz össze, a környező nyirokcsomók megduzzathatnak.

Hányingert viszont nem produkálnak, azt a kiváltó betegség okozhatja. Ha ez rosszabbodna, irány az orvos!

2015. okt. 7. 10:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Hányingerem nem ettől volt.
2015. okt. 7. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!