Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Duzzadt nyirokcsomó. Mitől?

Duzzadt nyirokcsomó. Mitől?

Figyelt kérdés
Par napja eszrevettem hogy a nyakamon bal oldalt van egy csomo. Szerintem ez egy nyirokcsomo lehet, viszont a masik oldalt nem annyira erezni.Voltam a haziorvosnal megnezte megtapogatta aztmondta az egy nyirokcsomo es h megvan duzzadva. Utana olvastam itthon a dolgoknak es most nagyon felek hogy igazat mondhatott e mert azt irjak h a nyakon kemeny csomok az lehet rak is. Nem mondom h kokemeny, de azt se hogy puha. Egyebkent mas tunetem nincs volt par hete egy horgogyulladasom de abbol mar kigyogyultanm. Felek rakos vagyok, mit csinaljak? Honnan tudnam megnezni hogy az biztos e a nyirokcsomo? Hipohonder vagyok!
2015. okt. 31. 08:27
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Valamint azt szeretnem meg kerdezni hogy ha pl rak lenne akkor lennenek mas tunetek is nem?
2015. okt. 31. 08:30
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha rákgyanús lenne, akkor elküldött volna a háziorvos további kivizsgálásra, szerintem a hörgőgyulladás miatt van, megfázáskor sokszor duzzadt és fájdalmas néhány nyaki mirigy, ez majd elmúlik egy idővel a megfázás után, ne aggódj és ne nyomogasd.
2015. okt. 31. 08:34
 3/15 A kérdező kommentje:
Mikre kuldott volna el? Okes nem nyomogatom egyebkent ha hozzaerek neha picit faj de en magam se tudom mert lehet bebeszelem....
2015. okt. 31. 08:39
 4/15 anonim ***** válasza:

Pl vérvételre, ebből sok minden kiderül.

Ha meg vagyok fázva, akkor nekem is fájnak a nyakamon a mirigyek, vagy az állam alatt, ez általában tovább tart, mint a betegség.

2015. okt. 31. 08:41
 5/15 A kérdező kommentje:
Mert egyebkent vervizsgalatra kertem beutalot mert mar reg volt es kivancsisagbol... Kerdeztem amugy h nem e rak, de kinevetett...
2015. okt. 31. 08:42
 6/15 A kérdező kommentje:
De nekem csak ez az egy nem azt mondom h nagyon de duzzadt es ha megnyomom neha faj... Most minszamit kemenynek egyebkent?
2015. okt. 31. 08:43
 7/15 A kérdező kommentje:
Egyebkent 19 eved vagyok.
2015. okt. 31. 08:45
 8/15 anonim ***** válasza:

Ami majdnem olyan, mintha egy csontdarab lenne ott.

Egyébként szerintem is a hörgőgyulladásod maradványa, természetes dolog, ne parázz rajta fölöslegesen.

2015. okt. 31. 08:49
 9/15 A kérdező kommentje:
Oke hat annyira nem kemeny
2015. okt. 31. 08:52
 10/15 A kérdező kommentje:
De nem tudom kovezz meg de nem bizok a dokikban feltetlen... Tapintasra erezte volna?
2015. okt. 31. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!