Cicumicaa kérdése:
1 sedatif pc már hat depresszióra?
Figyelt kérdés
2015. okt. 20. 19:09
1/5 anonim válasza:
Persze azonnal hat. Érdemes naponta háromszor bevenni.
2/5 anonim válasza:
Sz.rt sem ér.Mint ahogy a többi homeopátiás baromság sem.
3/5 Trauboy válasza:
2-es! Igazad van! Én használtam, különbséget nem éreztem! Volt amikor 30 szemet bevettem, akkor sem éreztem semmit!
4/5 anonim válasza:
Sokáig kell szedni,ez egy hosszú terápia.Nekem bevállik! 1 hete szedem,mindennap 3-4 szemet veszek be.De utána félóráig nem eszem,nem iszom semmit.Mentolos dolgokat tilos enni ameddig tart ez a terapia.(fogkrémet sem árt cserélni).Én ezeket tartottam be,és teljesen meglepődtem az eredményeken.Nekem fóbiám szokott lenni az utazásoktól,ha egyedül megyek el otthonról,ha beszelgettnem kell idegenekkel bepánikolok,remegek.Ezek most teljesen enyhültek ,merem állítani,hogy kezd elmúlni. Én csak ajánlani tudom mindenkinek :)
5/5 anonim válasza:
A depresszióra is teljesen ajánlott !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!