Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fejfájásra azt hallottam jo a...

Fejfájásra azt hallottam jo a citromfü tea, és depressziora is, valakinek van tapasztalata rolla?

Figyelt kérdés
2015. aug. 21. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Enyhe nyugtató hatás van, de nem sok, felfájásra nem tudom jó-e, de arra jó a fejmasszázs is és több folyadék, nagy bögre víz sajtá tapasztalatom alapján.
2015. aug. 21. 15:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Ami nyugtató, és jó fejfájásra is, az a levendula tea. De viszonylag enyhe. Az olaja jó fejfájásra, de az csak külsőleg. Bedörzsölve halántékba, és inhalálva vele. Komolyabb fejfájásra teakeverék kell, mert az hatékonyabb.
2015. aug. 21. 15:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,a válaszokat,depressziora,pánikra is jo? Nem akarok gyogyszert szedni,frontint kéne szednem,napi 1-szer este,szedtem hébe-hoba,de éreztem hogy rosszabbul vagyok,ezért ha lehet inkább gyogyszer nélkül probálom legyözni,cirtomfü tea hogyan hat erre?
2015. aug. 21. 16:40
 4/7 anonim ***** válasza:

A citromfű önmagában nem olyan erős nyugtató hatást vált ki.Ajánlom kérj a patikában gyógynövényes nyugtató teát.Abban nemcsak kamilla de más nyugtató hatású gyógynövény is van.Úgy erősebb.Ill.ajánlom a Valerina Relaxot.Gyógynövényes kapszula és recept nélkül kapható.

Megfázásra ,felfázásra jó a kamilla.Mondjuk ülőfürdőként hatásosabb mint teaként.

2015. aug. 21. 18:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Depresszióra és pánikra már erősebb keverék kell. Az arányokban még nem vagyok biztos, azzal még kísérletezni kell, de a levendula, citromfű, szúrós gyöngyajak, komló, ibolyavirágzat, és kamilla keveréke már tud kezdeni valamit a pánikkal és a depresszióval is. Antidepresszánsként pedig, ha nem szedsz igazi antidepresszánst, akkor az orbáncfűtea hatékony. Csak azt nem szabad ssri gyógyszerekkel szedni. A fenti keverékre visszatérve, ha gyomorideggel párosul, akkor lehet bele borsmentát is tenni. Amúgy meg a citromfű, és a komló az alap, ezekből vehetsz 2-3 részt is, a többiből csak egyet-egyet. Napi kétszer érdemes inni, maximum háromszor ha súlyos, de akkor csak addig, amíg rendes orvos nem lát, mert a súlyos pánikbetegséget, és depressziót nem lehet egyszerű gyógynövénykúrával kikezelni.
2015. aug. 21. 20:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,szerintem még nem vok sulyos pánikos,de nyugtatokon semmiképp nem szeretnék élni,ha lehet gyogyteával szeretném kikurálni magam,remélem sikerül :)
2015. aug. 21. 20:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Depresszióra, pánikra szerintem nem hatásos.
2015. aug. 22. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!