Depresszióra vagy pánikbetegségre utaló jelek ezek?
Már kb. fél éve mikor társaságba vagyok szorongok és kényelmetlenűl érzem magam...nem merem önmagamat adni...vannak pillanatok, mikor nagy nyomás nehezedik a mellkasomra és érzem, hogy nem kapok levegőt...úgy érzem, hogy senki nem szeret és hogy csak azért ülnek velem, mert én megyek utánnuk...nagy hiányérzet van bennem és néha annyira magával fog ez az érzés, hogy nem bírom...úgy érzem egyedűl maradtam ebben a világba..próbálok erős maradni,mosolyogni,de ez csak egy hamis álca...régebb imádtam enni,de egyre fogy az étvágyam és alig eszek pár falatot...ha van pár tanácsotok, hogy tudnék megbírkozni ezekkel a gondokkal, kérlek segítsetek!
Bocsánatot kérek az önsajnáltató szövegért és azért, hogy nagyon sokszor haszáltam az "érzem" és a "hogy" szavakat de ezek az érzések kezdenek eluralkodni rajtam és már nem bírom...
Szerintem önbizalomhiányos vagy inkább,nem ?
Egyébként velem is pont ez van. Néha segít ha a családommal Elmegyek valahova...
Inkább a depresszióra.
Először is ne hagyd, hogy a dolog eluralkodjon rajtad! Te erősebb vagy!
De jó lenne tudni, hogy ezeket a negatív érzéseket mi váltja ki belőled.
Csak szimulálsz mindenféle betegségeket közben meg semmi bajod
Nekem is volt már ilyesmi csak én feltudtam fogni hogy nincs is semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!