Brintellix gyógyszerrel kapcsolatban valakinek van már tapasztalata? Érezte hogy használ? Esetleg volt mellékhatása?
5mg-nál 1 hét után már semmi pozitív hatás nem volt.Leginkább az átmeneti hányinger (gyomorgörcs,étvágytalanság) mint mellékhatás volt jelen.Igaz elég kemény napokat élek meg.:(
Holnaptól 10mg-ra emelem az adagot.
8-as
Ma emeltem meg 5-ről,10mg-osra a mennyiséget,de nem érzek semmi különbséget.
Annyit,hogy pár napja már nincs meg a hányinger.
-előző
En közel 1 hónapja szedem,a hanyinger nalam is jelebtkezett,mint mellekhatas,szajszarazsag,alvasom ugy javult hogy az elalvast kicsit elösegiti,de korai ebredes van u hogy kell.altato is
En szorobgasoldonak kapom,arra jol hat,a vernyomasomat beszabalyozta,csökkentettem.a vernxomascsokkentöimet is
Egyetlen.mellekhatasami eltantorithat töle az a hizas,Paroxatrol alltm at,mert nagyon hizlal,ezt nem.irjak.csak annyit hogy testsuly ingadozast okozhat.KÚlfóldi fórumban.olvastam,hogy.van.olyan hogy hiznak töle erdemes meglatogatni ezeket a fórumokat,mert a gyógyszet 2013 ota forgalomban van es ott nagyobb a tspasztalat,sokan,sokat irtak róla:-)
Sziasztok!
Másfél hónapja szedem a Brintellixet atarax meg frontin mellé. Az első egy hónap eltelt valahogy. A hányinger lecsengett. Talán jobban is voltam mát. Aztán a napi 2x5mg-ot emelte a dokim 5mg-al. Reggel 5mg este 10mg. Azóta erősödött a hányinger, étvágytalan vagyok ezáltal legyengültem a szívem kiakar ugrani. A kedvem ugyanolyan rossz lett, mint volt, viszont a közérzetem nagyon pocsék. Néha olyan, mintha hallucinálnék. Ilyen fura zsibogást érzek az arcomon, meg mintha az agyam tompa lenne. Csomó hülyeséget álmodok össze-vissza. Mostanában fáj a karom is. Mások is tapasztaltak ilyet azután, hogy emelték az adagot??? 30 éves vagyok, de fogy a türelmem, ingerszegény életet élek, de a belső -ok nélküli feszültséget már nehezen tolerálom. Frontinokat kapkodok be, hogy elvégezzem a munkám meg a fontos dolgokat? A barátaim lemorzsolódtak. A párom imád és én is szeretem őt. Rengeteget segít, de nem az ő dolga lenne ápolászni engem. Lelkifurdalásom is van a bajaim miatt. Főleg mert a sexuális életünk is hanyatlásban van miattam. Volt hogy hagyni akartam nagam, de észrevette, hogy nem ott járok. Ez mindkettőnknek kellemetlen volt. Szóval nem csináljuk már azt sem. Olvastam, hogy a sport jó a depire, szorongásra. Viszont megmozdulni is nehéz. Remegés és gyengeség mellett nem is merek befizetni edzőterembe sem, úgy érzem pénzkidobás lenne, hisz élni alig van erőm.
Nagyon várom a válaszokat!!!
Én épp a Brintellix-nek köszönhetően mozdultam ki a komfort zónámból.Kezdtem el konditerembe járni 20 év kihagyás után újra.
Én már a 20mg-at szedem.A hányinger továbbra sem akar elmúlni.Pedig már étkezés közepén veszem be reggel.
12,13-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!