Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől kattog az állkapcsom?

Mitől kattog az állkapcsom?

Figyelt kérdés
Már kb. fél éve kattog az állkapcsom miközben eszek,néha reccsen is,és akkor nagyon fáj.Ez mitől van?és egyáltalán elmúlik?

2015. okt. 5. 15:41
 1/3 Krist250 válasza:

El fog múlni. Minden második ismerősömnek van/volt. Nekem is volt ilyen. Ez egy erős mechanikai hatásra alakulhatott ki. Például fejberúgnak labdával, nagy pofon, box közben. Egy erős fizikai hatás. Én nem törődtem vele, evésnél kattogott, aztán egyszer alig, egyre ritkábban és aztán elmúlt. Személy szerint én nem féltettem ezt a kattogást.

Oka: Erős fizikai, mechanikai hatásra a porcok elmozdulnak és a mozgásnál nem követik egymás mozgását, és a porcok üsszedörzsölődésére hallható, érezhető ez a ,,kattogás"

2015. okt. 5. 16:16
 2/3 Krist250 válasza:

Előző válaszoló volnék, lefelejtettem:

Nagyon sok leírás van erről. Írd be nyugodtan a Google-ba, hogy ,,Állkapocs kattogás". Bővebben, pontosabban olvashatsz ezekről :)

2015. okt. 5. 16:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. okt. 6. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!