Szalmonella gyanús?
Sajnos későn vettem észre, hogy a csirke a panír alatt kicsit rózsaszín maradt egy részen. Addigra a fehér, átsütött részből már ettem. Amint észrevettem, ment is a kukába az egész.
Nem értem, hogy történhetett, hiszen előbb mikróban volt, aztán apró darabokra vágva olajban sütve. Sokáig sült pedig.
(A nyers részből nem ettem, csak az átsültből, de mivel ugye egymás mellett voltak, esélyes, hogy átmásztak a baktériumok)
Vagy higyjek anyukámnak, aki azt mondta, a fagyasztás, majd mikró, végül magas fokon sütés, valamint magát a nyers részt meg sem ettem nem kell betegre aggódnom magam
(Egyszer volt hasonló eset nagyon régen még, de akkor valahogy fel se tűnt, hogy aggódnom kéne, és nem is lett semmi bajom. Akkor is kuka lett a vége)
El merjem hagyni a lakást? Egy órája történt, 2 óra múlva kéne elmennem otthonról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!