Ha csontrákom van, annak minden esetben vannak tünetei?
A bordák, szegycsont és kulcscsont jóindulatú daganatával küldtek el ct-re, aminek jövő héten lesz meg az eredménye. Viszont én nem érzem úgy, hogy rákos lennék. Nem vagyok fáradt, legyengült, sem lázas, és nem is hányok sőt, sokat sportolok. Viszont vannak a mellkasomban csomók, már lassan 5 hónapja. Az egyik nagyon kicsi, a másik nagy, és sajnos nőtt is, úgy érzem. Néha, főként este nehezen kapok levegőt, szúr a szívem és a tüdőm is. Illetve a csomók is szoktak fájni, csak úgy, spontán. De ha megnyomják erősen az orvosok, akkor is fáj, ami kb fél óra elteltével enyhül csak.
De még egyszer leírom:nem vagyok gyenge, fáradt, stb.!
Szerintetek kell félnem a jövő héttől, azaz az eredménytől?
És mit gondoltok? Lehet egy embernek úgy csontrákja, ha ezeken a "belső" testi fájdalmakon kívül nincs más baja?
Köszönöm a választ!
18/L
Köszönöm a választ!
Igazából előtte nem volt más vizsgálat, csak júliusban vérvétel. Most csak írtak fel Flectort, amit 5 napig szedtem, de nem hatott, ezért küldtek el ct-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!