Mayacska maja kérdése:
Panikbeteg vagyok mar 1 eve, mit tegyek ebben az esetben? Lent infok
Figyelt kérdés
nost, igen 1 eve azvagyok de mostansag utolso felevbe ugyvagyok vele hogy nagyon nem kapok levegot csak ha asitok es neha nem tudok asitani (minden percbe kell hogy kapjak levegot) es erzem hogy fulladok meg es halok meg es nem kapok levegot es pokoli, mit tegyek? voltam mindenfele orvosnal, pszihologusnal, nekem semmi nem segit mar, nem tudom mi lesz, de asitas nekul halok meg es neha az sem nagyon megy es olyankor pokoi2015. szept. 15. 23:02
1/3 anonim válasza:
Ezt nem nagyon értem.
Én pánikbeteg vagyok,de nekem egyáltalán nincs ilyen problémám. Az egy dolog hogy rosszul vagyok,hogy ha kevés a levegő,de én szerintem ez nem attól van. Mondták neked hogy ilyen gondod van,vagy te hívod magad pánikbetegnek?
Nálam ez úgy néz ki,hogy félek,rettegek ha tudom hogy tömegbe kell menni,félek ha valakitől valamit meg kell kérdezni. Tartok attól hogy más ha rám néz mit gondol. És még a Tesco-ban is képes vagyok rosszul lenni. Rám jön sokszor,hogy nincs levegő,le kell üljek mert úgy érzem rosszul vagyok,de ezt nem ennek tudom be.(ilyenkor percenként ásítanom kell)
Rád mikor jön ez,hogy úgy érzed fulladsz?
2/3 A kérdező kommentje:
suli, ejjel. es igen mondtak voltam mindenfele vizsgalaton minden oke, csakis panikbetegseg a es ezenbelul a hiperventilacio azaz legszomj!
2015. szept. 16. 18:24
3/3 anonim válasza:
Ilyenkor a vérnyomásod az egekbe ugrik,mert nekem igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!