Aranyér kezelése ez esetben?
volt egy komolyabb erőlködésem a wc-n a vonaton, pedig soha életembe nem mentem wc-re de már tényleg nem bírtam és sokat is utaztam az elmúlt időszakban, egy olyan 2-3 nap mulva kijött a végbelemen ez a duzzanat amit ha megérintek kicsit fáj, de alapból nem annyira, néha jelenik meg csak meg néha van hogy megérintem és nem érzem, szóval ilyen bujkálós fázisban van, gondolom ez a kezdete, ilyen stádiumban mivel érdemes kezelni?
[20 éves vagyok]
azt értem, de hol kell mondjuk időpontot kérni?
tudom hogy ez már más kérdés, de ez a téma kicsit kényes is, bemegyek mondjuk a belgyógyászati részlegre és ott a titkárnőtől kérjek időpontot egy belgyógyász orvoshoz (ez csak tipp a fejemben, hogy így megy a kórházban)
Múltkor egy férfi előttem a recepción sugdolózott, hogy az ánuszába szorult a barátnője hüvelygyűrűje és nem bírja kiszedni.
Szóval hidd el, hallanak és látnak cifrább dolgokat.
Ha diszkrét akarsz lenni:
-Jó napot kívánok XY vagyok, megerőltettem magam a mosdón, és úgy érzem, hogy problémám adódott ebből kifolyólag, szeretnék időpontot kérni.
Vagy ha rövid akarsz lenni
-Köszönés, bemutatkozás, és aranyerem van, szeretnék időpontot kérni
Minél hamarabb mész, annál nagyobb az esélye, hogy nem kell megműteni, hanem antibiotikum-kúra meg kenőcsözés lesz :)
Ja és ajánlani fogja, hogy minden este, mikor már nem mész sehova, egyél/igyál meg egy kefirt vagy joghurtot, és végzi a dolgát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!