Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Aranyér kezelése?

Aranyér kezelése?

Figyelt kérdés

Hosszú utazás miatt majdnem végigültem fél napot, és így kijött az aranyerem. Nem vérzik, meg nem viszket, csak elég kellemetlen, néha szúr. Lehet érezni kívülről egy kis dudort, de gondolom a nagyja az belül van. Akkor most ez belső vagy külső aranyér?

Vissza fog húzódni magától? Nem szeretnék elmenni orvoshoz, de hanem múlik el gondolom muszáj lesz.

2015. júl. 13. 11:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Reparon gélt próbáld ki.
2015. júl. 13. 11:58
 2/3 anonim válasza:
nalam ugyanez van, és ugyanígy utazás miatt, ha esetleg megtaláltad a megfelelő orvosságot megírhatnád, én is megírhatom ha érdekel,hogy mivel próbálkozok :/
2015. júl. 14. 21:57
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát krémet még nem vettem. Most az elmúlt 1-2 napban próbáltam minél többet sétálni, és keveset ülni, plusz sokáig fürödtem meleg vízben. Úgy néz ki, hogy lassan elmúlik.

Ja, és próbálok minél több rostos ételt fogyasztani.

2015. júl. 14. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!