Aranyér kezelése?
Menj el proktológus szakorvoshoz, ő megmondja mi a teendő.
Ha budapesti vagy, magánban szívesen ajánlok egy TB-s belvárosi orvost. Engem is ő kezel.
Szia!
Ez már nagyon sok idő. Nekem egy hónap alatt múlt el, azt is alig győztem kivárni. Fordulj orvoshoz vele, ha ennyi idő alatt nem gyógyult meg a patikai szerektől, akkor már nem is fog. Tovább kell lépni, és dokihoz menni.
Első vagyok:
annyit mondanék, hogy én az első gyerekem szülése után csak fél évvel bátorkodtam elmenni, addig a kínok-kínját éltem. És amikor két hét kezeléssel rendbe hozott a doki, akkor ki voltam akadva, hogy hogy lehettem ennyire hülye, hogy eddig vártam. Második szülés után már a baba 5 napos korában ott feküdtem a proktológus asztalán. És mennyire megérte.
Az a doki, akit ajánlok, szuper rendes, előtte már 3 másik dokinál jártam, na ott volt köztük "bunkó" is.
Hidd el, hogy aki érti a szakmáját, annál ez nem ciki. Persze lehet próbálkozni kúpokkal-kenőcsökkel, ha nagyobb gond van, akkor ezek semmit nem használnak. (Tapasztalat. Én 20 éves korom óta küzdök ezen a vonalon, és a szülések rendkívül ráerősítettek)
Ő az, aki úgy vizsgál, hogy letakarja az egész popsidat egy nagy lepedővel, amikor a vizsgálóasztalon vagy, és ő csak egy kis lyukon nyúl be, annyira kínosan ügyel, hogy megőrizze a méltóságot. Pedig ezt rajta kívül más nem csinálta, és hát tényleg egy kiszolgáltatott helyzet, mert négykézláb háttal kell lenni a dokinak, de ha nála vagy, nem érzed kínosnak, és semmivel sem rosszabb, mint egy nőgyógyászati vizsgálat, ahhoz nyilván már hozzászoktál, hiszen szültél is...
De Te tudod, csak azért biztatlak, mert nem érdemes hónapokig kínlódni otthon, ha van megoldás! Tudok egyébként egy jó magán orvost is, csak hát a pénz sokaknak probléma, tudom. És akit ajánlok, ő maximálisan rendes az SZTK rendelés keretében is (nem mintha nem ez lenne a normális, csak nem ez a tapasztalat sajnos...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!