Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pánikrohamnak számít az ha...

Pánikrohamnak számít az ha félek a barátomhoz menni?

Figyelt kérdés

Nyáron történt velem egy olyan dolog ami megviselt.... egy jdő után tapasztalni kezdtem magamon, hogy hőhullámaim vannak, szédülök... bizseregnek a végtagjaim..... neha éjszaka kelek arra h a jobb kezem de xsak a kézfejem zsibbad de elis mulik tehát napközben nem tapasztaltam szerencsére. Lehet csak elalszom elnyomom.......halálfélelem jött rám..... sírás tőrt ki rajtam. Utána kicsit megnyugodtam. Ezt megtanultam kezelni.....

Néha amikor rám jön akkor már nagyon minimális szerencsére.... akkor a közérzetem rossz.... félek.....

De pl ja barátom elhiv hozzájuk nem merek elmenni mert félek......

Ez utalhat pánikbetegségre????

#Páik
2015. szept. 24. 21:22
1 2
 11/12 Grindelwald válasza:
Ő pánikbetegséget kérdezett és nem pánikrohamot.. A pánikbetegek pedig nem csak random cselekvések után kaphatnak rohamot, hanem olyan események is kiválthatják, melyektől tartanak, félnek.
2015. szept. 25. 09:21
 12/12 A kérdező kommentje:

Xsupan fekves kozven is ram szokott jonni.... hirtelen lessz rissz a kozerzetem.

Ilyenkor szoktam nagy levegot venni es jobb lessz.

2015. szept. 26. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!