Pánikrohamnak számít az ha félek a barátomhoz menni?
Figyelt kérdés
Nyáron történt velem egy olyan dolog ami megviselt.... egy jdő után tapasztalni kezdtem magamon, hogy hőhullámaim vannak, szédülök... bizseregnek a végtagjaim..... neha éjszaka kelek arra h a jobb kezem de xsak a kézfejem zsibbad de elis mulik tehát napközben nem tapasztaltam szerencsére. Lehet csak elalszom elnyomom.......halálfélelem jött rám..... sírás tőrt ki rajtam. Utána kicsit megnyugodtam. Ezt megtanultam kezelni.....
Néha amikor rám jön akkor már nagyon minimális szerencsére.... akkor a közérzetem rossz.... félek.....
De pl ja barátom elhiv hozzájuk nem merek elmenni mert félek......
Ez utalhat pánikbetegségre????
#Páik
2015. szept. 24. 21:22
1/12 anonim válasza:
De hát miért félsz átmenni a barátodhoz? Bánt ott valaki?
2/12 anonim válasza:
Az ejszakai zsibbadas az elaludtad, rafekudtel egy venara es elzartad a karodat. Nekem is volt, eloszor nagyon megijedtem azt hittem lebenult a karom :D
3/12 A kérdező kommentje:
Mert félek hogy bajom lessz. Itthon érzem magam biztonságban
2015. szept. 24. 21:28
4/12 anonim válasza:
Pánikbetegségnek semmi köze nincs ehhez, az egy roham a te bajod az hogy félős vagy.
5/12 A kérdező kommentje:
Ja végülis lelki eredetű nem lehet..... :s. De sajnos
2015. szept. 24. 21:30
6/12 anonim válasza:
Utalhat. Menjél pszichológushoz vagy pszichiáterhez.
7/12 anonim válasza:
Pszichiáterhez minek menne? Oda az elmebetegeknek kell járniuk. De mint mondottam ez nem pánikbetegség.
8/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat :)
2015. szept. 24. 21:35
9/12 anonim válasza:
Pánikroham váratlanul jön akár zuhanyzás, akár tévézés közben, elkezd szorítani a mellkasod, rossz közérzeted lesz. Nem cselekvések hatására jön elő hogy például izgulsz mert mész a pasidhoz. Pszichológus pedig lelki problémákkal foglalkozik, pszichiáter meg sorozatgyilkosokkal, aggresszív másra vagy önmagukra veszélyes esetleg köztéren vetkőző emberekkel akiknek már látványosan nincs ki a négy kerekük.
10/12 anonim válasza:
Ami neked van, azt valószínűleg agorafóbiának hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!