Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 19 evesen lehet infarktus?

19 evesen lehet infarktus?

Figyelt kérdés
19 eves lany vagyok. Nem iszok, nem dohanyzok, nem fogyasztok koffeint, nem vagyok tulsulyos. 1 eve voltunk kardiologusnal es semmi baja a szivemnek. A szegycsont alatt eros szuro fajdalmat erzek ( nem az elso alkalom ). Meg kell emliteni hogy volt mar panikrohamom is es azota sajnos amikor igy faj a szegycsontomnal mindig attol felek hogy mivan ha... Segitsetek! Koszonom!

2015. szept. 19. 00:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Egy éve miért jártál kardiológusnál? Hasonló problémák miatt?

Korodból kiindulva valószínűbb a pánikroham.

2015. szept. 19. 00:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Mert szaporabb volt a szivem mint kellene de kaptam ra gyogyszert ️ Nem panikroham csak sok idegi megterhelesre sajnos szokott fajni csak ilyenkor kicsit meg aggodok hogy nehogy infarktus legyen, de allitolag ez 19 evesen lehetetlen.
2015. szept. 19. 00:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nyilván figyel rád az orvosod. A pánikroham tüneteit egyébként sokszor összekeverik az infarktussal.
2015. szept. 19. 00:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Mondom ez nem panikroham 😊 idegi megterhelesre szokott fajni 😊 csak amilyen parazos vagyok mindig azt hiszem hogy a szivem miatt van pedig annak semmi baja.
2015. szept. 19. 00:45
 5/5 anonim ***** válasza:
OK, én megnyugodtam. :) Remélem te is. :)
2015. szept. 19. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!