Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehetséges, hogy hólyagdaganat?

Lehetséges, hogy hólyagdaganat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!22 éves vagyok... három hete (én azt hittem a fogamzásgátló hüvelygyűrű miatt) azt vettem észre, hogy pisilés után véres a papír. később a vizeletem is. Kivettem a fogamzásgátlót, megjött a menzeszem és még mindig ez van. Sehol nem fáj semmim nem vagyok étvágytalan semmi.... A vizelésnél érzek ilyen... kellemetlen érzést.. nem fájdalom, nem tudom pontosan hogy írhatnám le. Doki vizeletből kitenyésztett egy valamit ami 100ezres érték körül mozgott, így kaptam antibiotikumot. De tegnap kolléganőm rámijesztett; anyukájának is efféle tünetei voltak, őt is antibiotikummal kezelték és ultrahangon kiderült, hólyagrákja van.

Orvos azt mondta, fejezzem be az antibiotikumot, és ha nem változik semmi, menjek urológiára ahol feltételezhetően megtükröznek.. Nem tudom, mitől rettegjek jobban. A tükrözéstől, vagy attól amit találnak...

A vérzés második hetén orvoshoz mentem, nem akartam halogatni.. de most nagyon, nagyon félek..

Bárkinek bármi tapasztalat?

2015. szept. 16. 10:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Mi lett végül? Sajnos nálunk is van a családban érintett:( kérlek írj!
2016. márc. 22. 13:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!