Mit fognak csinálni?
Tegnap este a mellkasomban fájdalom és nyomó, szúró, illetve égő érzés jelentkezett majd elkezdett fájni és zsibbadni a bal karom. Kb. egy fél óra után (de lehet hogy 40 perc volt nem tudom) alábbhagyott a mellkasi fájdalom. A karom viszont továbbra is le akart szakadni annyira fájt. Alig tudtam elaludni emiatt. A végén egy fájdalomcsillapítót bevettem.
Ma nem éreztem sehol se fájdalmat max egy kis fejfájást. Csak holnap tudok elmenni beutalót kérni a háziorvostól mert ma sehol nincs rendelés.
Ha elmegyek kardiológiára akkor csinálnak EKG-t? Szerintek a 24 órás változatot is meg fogják csinálni?
18 éves lány vagyok így csak remélni tudom hogy nem szívroham volt , igaz mostanában néha kicsit fájt a mellkasom de a karomban sose volt ilyen fájdalom. :(
Minden információ jöhet.
Mert nálunk a lehető legrosszabb ügyeletes van. :(
Le fog szólni az orvos? :(
Tudom hogy hülye voltam hogy nem mentem le :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!