Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit fognak csinálni velem?

Mit fognak csinálni velem?

Figyelt kérdés
Begyulladt egy nem gyökérkezelt híd alatti fogam, bedagadtam tőle nagyon fáj !!! Ês a szememre is ráment meg az orromra !! :'( Nagyon félek, kaptam ügyeletes fogorvosnál antibioitikumot és fájdalomcsillapítót tegnap reggel. Ma megyek a rendes fogorvosomhoz. Lehet, hogy lett egy arcüreg gyulladásom is? :( Nagyon félek, szőrnyen nézek ki ês még fáj is !!! :(
2015. jún. 22. 05:26
 1/3 anonim válasza:
Szia! Minő véletlen. Talán a sors iróniája, de képzeld 2 hete velem is ez volt. Nekem iszonyatosan fájt. Tehát nem úgy mint neked... Nekem annyira fájt. Hát tört már el a lábam, be az semmi volt ehhez képest. Szóval a lényeg, hogy nekem az idegek a fogamba be voltak gyulladva. 1db fogamról begyulladt az ÖSSZES :D Szal nekem is írtak antibiotikumot, és nagyon erős fájdalomcsillapítót. 1 hétig szednem kellett ( hogy az antibiotikum kifejtse a hatását.Utána vissza mentem és elkezdték a gyökér kezelést. Megcsinálták, fel tettek rá egy koronát és kész. Mostmár egyáltalán nem fáj, le ment a gyulladás is a többiről :) Tessék elmenni a dokihoz, és gyökérkezeltesd. Ezzel nem szabad játszani. A fogfájás az egyik legrosszabb dolog a világon... Ne játsz vele. Ne halasztgasd különben mégjobban fog fájni. Menj el, ha szerencséd van kifogsz egy dögös doktornőt ( mint én) :D fuu.. Jol nézett ki. Szal a lényeg, hogy menj el szépen, ne szenvedj. Kicsit fáj a kezelés, de ki lehet bírni. Hajrá, és kitartás!!
2015. jún. 22. 06:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, nekem is volt eltőrve a lábam 2 helyen és igen az ehhez képest lópityula volt...járok fogorvoshoz folyamatosan :) Ja és nő vagyok ráadásul dögös a fogorvos nőm 😄 :) :D 10-re megyek hozzá remélem nem nyúl hozzám így :s
2015. jún. 22. 07:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Túl estem rajta :) Időközben elhalt a fog az ideiglenes pótlás alatt :( Fúrt egy lyukat a fogra ezáltal távozik a genny :) Nem volt vészes annyira :) egész tűrhető volt injekció nélkül is! :)
2015. jún. 22. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!