Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mennyi időm lehet még hátra?

Mennyi időm lehet még hátra?

Figyelt kérdés
Azért írok ide, mert az orvosok hazudnak nekem állandóan. Augusztus 25.-ére kaptam időpontot sebészetre, mert pár hónapja a végbélnyílásomnál genitális szemölcs azaz condyloma alakult ki HPV vírus miatt valószínűleg a felelőtlen védekezés nélküli szexuális kapcsolatom miatt 4 hónappal ezelőtt. Megkérdeztem egy sebészt itt neten küldtem neki róla képet és azt mondta hogy biztosan HPV de egyáltalán nincs nagy baj. Hogy mondhat ilyet, hogy nincsen nagy baj, utána olvastam és a HPV egyenlő a halállal mert nincs rá gyógymód, ha kezelik kiújul, elszaporodik, rákká alakul pár hónapon belül és meghal az illető. És nincs nagy baj? Azt hittem férfiak el sem kaphatják vagy csak kevés esély van rá, én úgy tudtam hogy méhnyakrákot okoz. De hogy utána olvastam, már minden világos, csak nem tudom mennyi időm, mennyi hónapom lehet hátra a halálig. Akinek ilyenje van mit mondtak neki az orvosok, mennyi ideig élhet a fertőzés után? Én azt is hallottam hogy volt egy ember külföldön, aki elkapta a HPV-t, átadta sok nőnek, férfinak és rá pár hétre, hónapra mindegyik meghalt mert a vírus mutációkat meg szemölcsöket okozott a szervezetben és blokkolta az immunrendszerüket. Én aki makk egészséges volt egész 20 éven keresztül amióta megszülettem, sosem voltam beteg, sportolok, nem dohányzom sem semmi elkaptam egy halálos vírust. Én csak azt szeretném tudni mennyi időm van hátra, mert nem hiszek az orvosoknak hogy ,nincs nagy baj' meg ez csak egy genitális szemölcs szöveg. Segítsetek. 20fiú

#halál #HPV #genitalis szemölcs
2015. aug. 20. 21:16
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

ááhhh :-DDD

Te voltál az is aki szerint szülés közben bechipelték? Sajnos azt a kérdést törölték már...

2015. aug. 20. 22:08
 22/33 A kérdező kommentje:
Nem direkt csinálom, de most akkor mennyi időm van valójában? Kár volt kiírnom a kérdést, ha csak össze vissza beszél itt is mindenki, hogy a rokonod 25 éve él ezzel együtt, ez nem is lehetséges, ez olyan mint az AIDS, majdnem.
2015. aug. 20. 22:10
 23/33 anonim ***** válasza:
Vannak emberek akik immúnisak az AIDS -re, vannak emberek akik kigyógyultak a rákból. Ha szerencséd van holnapra még te sem halsz meg.
2015. aug. 20. 22:19
 24/33 anonim ***** válasza:
Ide figyelj! Az a rokonom nagyon közeli hozzátartozóm, mindent megbszélünk, nagyon jó a viszonyunk, szinte testvérként nőttünk fel. Elhiheted hogy 25 éve van neki ez a problémája, amit időnkét leszedet. Most is van neki két darab, de nem akarom ennél jobban kitárgyalni... megint megy majd, leszedik neki, és kész. Évenként jár mindenféle rákszűrésre, egészséges eddig. Ne hazudtolj meg hogy nem igaz, mert én csak jót akarok neked még így ismeretlenül is, ezért írtam le.
2015. aug. 20. 22:20
 25/33 A kérdező kommentje:
Jó oké, lényegtelen. Köszönöm a nagy segítséget mindenkinek, majd 25.-én kiderül kinek van igaza, leírom majd mit mondott az orvos, de én már bediagnosztizáltam magamat internetről. Az csak egy megerősítés lesz a sebésztől. Vesznek vért, megjönnek az eredmények, kiderül hogy a HPV 140 féle típusából 120-at elkaptam ami High Risk azaz rákra nézve magas rizikófaktorú, felírnak valami drága de használhatatlan szar gyógyszert de persze mindenki tudja hogy felesleges, mert nem lehet kigyógyulni belőle. Ez lesz figyeljétek meg.
2015. aug. 20. 22:31
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy idióta. :D

Kérdező, te a hülyeségbe fogsz belehalni, nem a HPV-be!

2015. aug. 20. 22:34
 27/33 anonim ***** válasza:

Egyébként meg elhiszed, hogy a kutyát nem érdekli, mi lesz veled?

Tök felesleges majd megírnod a (szintén kamu) eredményedet, mert nekünk aztán holt mindegy.

2015. aug. 20. 22:35
 28/33 anonim ***** válasza:

Aztán kiderül, hogy csak külső aranyered van, amit szemölcsnek néztél xD

Amúgy ha HPV-d van nem fogsz meghalni...több fajtája van, nem mindegyik okoz méhnyakrákot sem..

2015. aug. 21. 10:27
 29/33 anonim ***** válasza:
28. Méhnyakrákja biztos hogy nem lesz, fiú a kérdező. :)
2015. aug. 21. 10:29
 30/33 anonim ***** válasza:
Amúgy még élsz kérdező? Vagy már a reggelt sem érte meg szegény...
2015. aug. 21. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!