Mennyi időm lehet még hátra?
Figyelt kérdés
Azért írok ide, mert az orvosok hazudnak nekem állandóan. Augusztus 25.-ére kaptam időpontot sebészetre, mert pár hónapja a végbélnyílásomnál genitális szemölcs azaz condyloma alakult ki HPV vírus miatt valószínűleg a felelőtlen védekezés nélküli szexuális kapcsolatom miatt 4 hónappal ezelőtt. Megkérdeztem egy sebészt itt neten küldtem neki róla képet és azt mondta hogy biztosan HPV de egyáltalán nincs nagy baj. Hogy mondhat ilyet, hogy nincsen nagy baj, utána olvastam és a HPV egyenlő a halállal mert nincs rá gyógymód, ha kezelik kiújul, elszaporodik, rákká alakul pár hónapon belül és meghal az illető. És nincs nagy baj? Azt hittem férfiak el sem kaphatják vagy csak kevés esély van rá, én úgy tudtam hogy méhnyakrákot okoz. De hogy utána olvastam, már minden világos, csak nem tudom mennyi időm, mennyi hónapom lehet hátra a halálig. Akinek ilyenje van mit mondtak neki az orvosok, mennyi ideig élhet a fertőzés után? Én azt is hallottam hogy volt egy ember külföldön, aki elkapta a HPV-t, átadta sok nőnek, férfinak és rá pár hétre, hónapra mindegyik meghalt mert a vírus mutációkat meg szemölcsöket okozott a szervezetben és blokkolta az immunrendszerüket. Én aki makk egészséges volt egész 20 éven keresztül amióta megszülettem, sosem voltam beteg, sportolok, nem dohányzom sem semmi elkaptam egy halálos vírust. Én csak azt szeretném tudni mennyi időm van hátra, mert nem hiszek az orvosoknak hogy ,nincs nagy baj' meg ez csak egy genitális szemölcs szöveg. Segítsetek. 20fiú2015. aug. 20. 21:16
11/33 anonim válasza:
Szemölcsök megjelenése után pár hónappal? Mondom, rokonnak legalább 25 éve van, időnként leszedeti. De ha te eldöntötted hogy mindenképpen bele akarsz halni, akkor kb. max 3 hónapod van hátra, kezdj el elrendezni mindent magad körül! Nyugodj békében!
12/33 anonim válasza:
Nem tudom hol olvastál utána de elég nagy hülyeséget olvashattál.
13/33 anonim válasza:
Ötven éves korára a nők 80%-a, a férfiaknak pedig a fele átesik a fertőzésen: többségük leküzdi a vírust, de 5-10 százalékuknál kialakulhatnak az említett rákbetegségek, amelyek halálos kimenetelűek lehetnek. Na most nálad alakult ki rák, vagy csak lett pár szemölcsöd? Kérj időpontot sebészetre és helyre pofoznak.
14/33 anonim válasza:
uccsó,de pont az írja hogy nem adnak időpontot. apa.
15/33 A kérdező kommentje:
Maximum 3 hónap? Az nem valami sok. Rendben, köszönöm a válaszokat. Nem hittem volna hogy ilyen fiatalon fogok meghalni azért, főleg nem HPV fertőzésben. 3 hónap...mást nem tudok tenni.
2015. aug. 20. 21:59
16/33 anonim válasza:
14. De kapott időpontot, aug.25-re. :)
17/33 anonim válasza:
Az öreg b..zik eléggé gyakran hipohonderek, ezt megfigyeltem.
Hidd már el, hogy nem fogsz belehalni!!!
18/33 anonim válasza:
17. Direkt csinálja! Hát had örüljön! Még 3 hónapod sem biztos hogy van, inkább 1, max 2! :)
19/33 anonim válasza:
Több esély van arra, hogy odafele autóbalesetben meghalsz mint HPV- ben :D
20/33 anonim válasza:
na bocs.akkor fordítva.szóval idopont van,de huje duma is.amúgy biztos hogy hazudnak.+ asse tudja mit csinál és nem is érdekli.max hogy szedjen le lével.
én 3 éve járok pajzsmirigyre teljesen le vagyok gyengülve
hugyozni nem tudok,de már szarni se lassan.
minden nap 10 órát kéne aludnom hogy jó legyen ,de holt fáradtan szoktam össze esni inkább.
vitamin hiány vagy mi lehet,de kvára nincs rendben valami.
ez meg csak annyit tud mondani hogy semmi probléma.
ezt tanítják nekik a suliba hogyan legyen meggyőző
a beteggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!