Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Leukémiás vagyok. Mit tegyek,...

Leukémiás vagyok. Mit tegyek, hogy ne érezzem magam rosszul?

Figyelt kérdés

Pár napja kiderült, hogy leukémiás vagyok. Nagyon rosszul érzem magam, és anyukámék szinte minden nap csak sírnak és imádkoznak értem. Talán én még rosszabbul érzem magam, mint ők, de nem merem nekik elmondani, mert csak terhelem vele őket. Lehet, hogy ez az utolsó mondat, amit ide írok, mert már kezdem érezni, hogy ütött az utolsó órám. Szeretnék még élni, de ezt el kell fogadni. Ha a Jóisten ezt adta, akkor nincs mit tenni. Szerintetek a maradék időmet milyen jó dologra töltsem?

Egy 27 éves elkeseredett nő.

2015. aug. 7. 20:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Barátaim! Meggyógyultam! Hála legyen az ÚRNAK!
2015. szept. 5. 10:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Örülök!
2015. szept. 5. 12:30
 13/17 anonim válasza:
100%

De akkor miért írtad nekem az előbb, kb. egy órája privátban, hogy az orvosok szerint nincs sok hátra.

Kb. 1 hónapja érdeklődtem privátban, hogy vagy? Erre föl ma azt írod, hogy "Az orvosok szerint nincs sok hátra, de azért köszönöm..."

Aztán meg szinte ugyanebben az időben kiírod ide, hogy meggyógyultál. Fel nem fogom, hogy ez mire jó. Reméljük, hogy nem leukémiás vagy, hanem csak unatkozol és hülyíted a népet...Minden jót kívánok neked!

2015. szept. 5. 14:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Hoppácska..!!!
2015. szept. 6. 13:42
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem viccelődök, ki viccelődne ilyesmivel?! A Debreceni orvosok, akik vizsgáltak a 2 vérvétellel, azok mondták hogy nincs sok hátra. De a Kolozsváriak meg azt mondták hogy meggyógyultam! És aztán a háziorvosom is csinált vérvételt és az eredmény porzitív volt! Amúgy köszönöm szépen a bíztatásokat, és ez egyjáltalán nem volt vicc!
2015. szept. 8. 09:20
 16/17 anonim válasza:
100%

13-as vagyok megint!

Tegnap ezt a privát üzenetet kaptam a kérdezőtől:

Szervusz. Én a nővére vagyok. Tegnap elunyt a drága kis testvérem. Köszönjük azért az eddigi segítséget... Ölelünk szeretettel.

Most akkor döntsd el kérlek, hogy meggyógyultál vagy meghaltál. :)))))))

2015. szept. 9. 17:21
 17/17 anonim válasza:
100%
Most látom a kérdésed, és az elején őszintén sajnáltalak, mert borzalmas betegség a leukémia. Aztán leesett a dolog, hogy megint egy hülyegyerek játszott mindenki agyával. Remélem azóta benőtt a fejed lágya és nem viccelődsz ilyen komoly dolgokkal. Senkinek nem kívánom azt a betegséget, még neked sem, kérdező, csupán ha láttam volna hamarabb a kérdést, egy észheztérítő pofont kívántam volna neked! Remélem már okosabb vagy, és nem viccelődsz ilyesmivel.
2019. aug. 21. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!