Orvosok! Mi a fene lehet ez?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, a problémám pedig a következő: mióta az eszemet tudom a térdeimnél furcsa bizsergő érzést érzek. Nem zsibbadás, még a bizsergés sem a megfelelő szó, de nincs amihez hasonlíthatnám ezt az érzést. Visszaemlékszem, hogy egész kiskoromban is megvolt már ez, de csak ülés vagy fekvés közben. Mostanra már annyira rossz, hogy a lábszáram végénél (a forgónál, bokánál valahol), a csuklóimnál és a könyökeimnél is érzem, de csakis ülés és fekvéskor. Iszonyatosan rossz, még levegőt is alig tudok venni, nagyon nehezen alszom el tőle, a suliban meg az autóban is alig bírok ülni. Ha kicsit nyújtózkodok, vagy megmozgatom magam, akkor mmegszűnik pár másodpercre. Nem tudom, hogy ezzel milyen orvoshoz kellene menjek, vagy hogy egyáltalán mi lehet... Nagyon kérlek ha valaki tud erről valamit, akkor írjon, mert már megkeseríti a mindennapjaimat!2015. aug. 6. 23:53
2/3 anonim válasza:
Elmész szépen a háziorvosodhoz, elmondod a panaszod, éa majd ő továbbküld oda, ahova kell.
3/3 anonim válasza:
Egy tipp: Nyugtalan láb szindróma, ennek olvass utána és döntsd el illik-e rád. Szerintem akármelyik végtagban jelentkezhet. Ez amolyan idegi és nem degeneratív jellegű probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!