Bulimia! Mindig van mögötte személyiségzavar?
Kicsit furának tűnhet a kérdésem, de sokat gondolkoztam ezen. Azt írja a szakirodalom, hogy ez mindig több, mint a vékonyság utáni vágy és valamilyen pszichés zavar áll a hátterében.
Én voltam bulimiás, 2 évig küzdöttem ezzel a betegséggel, amit végül önerőből, családdal, barátokkal, tanárokkal együtt győztem le. 2 éve már,hogy teljesen jól vagyok. De nálam ez tényleg nem volt több, úgy értem, én csak vékony akartam lenni, nem bizonyítani, vagy felhívni magamra a figyelmet, vagy büntetni magamat.
Én (ez most hülyén hangzik) de akkor sem voltam depressziós, és szerettem magam, ahogyan most is. Vagy szerintetek ez felszínesség és mégis el kéne mennem szakemberhez?
Nem mintha bármi problémám lenne, minden rendben van az életemben, csak kaptam egy fülest,hogy ez azért általában több, mint fogyókúrázási megszállottság és később még lehet belőle bajom...Ti mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!