Van itt valaki akinek sikerült javítania skizoid személyiség zavaros állapotán?
Mit és hogyan érdemes tenni a gyógyulás érdekében?
Annyira üres az életem és képtelen vagyok a normális társas érintkezésre. Barátnőszerzés is reménytelen így. 32 éves férfi.
Először is: ne diagnosztizáld magad.
Másodszor: keress fel egy igen jó pszichiátert. Az ő segítsége nélkül nem fog menni.
Nekem valamennyire sikerült.
Nagyon össze kellett szednem magam.
Először is: kitűztem célokat, melyeket elérve el tudom rejteni a betegségem tüneteit. Tanultam, hajtottam, sokszor bele is szakadtam, de kemények kitartottam, hogy értelmes embernek lássanak.
Az iskolarendszerű tanulás abban segített, hogy tematizálta a napon. Nem tudtam elhagyni magam, mert kötelező volt megjelennem. A gondolataim visszafojtottam magamba, nem engedtem magamból ki őket. Az aktív tanulás egyébként is érdekes területekre hajtotta a gondolkodásom.
Amikor meglett az első diplomám, szereztem egy újabbat, mert annyira jót tett az aktív tanulás.
Nők: ne erőltesd. A nőknek biztonság kell, egy olyan férfi, akiben megbízhatnak, akire támaszkodhatnak. Át kell állítani magad ilyen gondolkodásra és akkor már van esélyed. A nők az elesett, szenvedő férfit nem kedvelik. Ha látják, hogy rendezett, magabiztos és okos vagy, majd jönnek a megbízható nők is.
Legyél tagja valamilyen társaságnak. Mondjuk egy szektának, egy politikai körnek és merülj el benne. Mutasd magad értelmes, magabiztos, okos embernek. Akkor már nyert ügyed lesz a nőknél, de ne erőltesd, mert az megijeszti a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!