Attól félek ez valami komoly probléma lehet. Ti mit gondoltok? Volt veletek már ilyesmi?
16 éves lány vagyok.
Nem szoktam alkoholt inni, se drogozni.
Kb. 2 éve nem tudok normálisan tanulni, mert
felét elfelejtem (előtte kitűnő tanuló voltam).
Sokszor nagyon fáj a fejem, alig tudok
koncentrálbi arra, amit akarok csinálni.
Halucinálni szoktam, rengeteg mindent
elfelejtek, sokszor rámjön valami "ideges
roham" meg migrén nagyon sokszor.
Elkezdek sírni a semmin, szinte mindig
rémálmaim vannak.
Amikor fáj a fejem, nyom, feszül, szúr és
olyan, mintha a bőröm alatt valami forró
folyna.
Családi hátterem nem jó, csak pár jó
barátom van. Van pàrom is 1 évnél kicsit több
ideje.
Mi lehet velem??
Elsőre egy mentális problémára gyanakszom, de mielőtt a végletekbe ugranánk, van néhány kérdésem:
Alapjáraton mennyire érted amit tanulnod kell?
A hallucinálásaid milyen formában jönnek? A leggyakoribb példa az hogy valaki olyan állapotban van, mintha élénken fantáziálna arról, hogy máshol van, miközben tudat alatt kizárja a valóságot egy időre, holott a szeme végig látja amit lát és az agyáig eljut az az információ is (vagyis a két világot egyszerre látja, de a fantáziavilágot érzi élénkebbnek). Kívülről tűnhet "bambulásnak" is, bár a kettő között nagy a különbség!
Amikor fáj a fejed legközelebb, tedd a halántékaidra az ujjad és keresd hogy van-e a szokásosnál erősebb pulzus.
Ezen kívül mennyit szoktál sportolni?
Még van néhány kontrollkérdés, de egyelőre ezek a fontosabbak. Ezekre válaszolj kérlek.
Leggyakrabban èrtem a tananyagokat, de egyre jobban kezdem azt se.
A halucinációk úgy jönnek, hogy ránézek valamire és az elkezd mozogni, forogni (pl. fotel)
Amikor a tükörbe nèzek, olyan, mintha fekete árny állna mögöttem.
Sportolni nem igazán szoktam, nyáron kicsit futni. Ilyenkor meg csak 1-2 felülés és ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!