Lehet komoly probléma (akár daganat) ilyen fiatalon?
20 éves vagyok, ma reggel kis mennyiségű, de azért jól látható élénkpiros vér távozott a széklettel együtt belőlem, majd a wc papíron is nyomot hagyott, és azóta fura érzésem van a végbélnyílásomnál. Nem fáj, csak fura, mint ha lenne ott valami, bár lehet ezt már csak bebeszélem magamnak, merthogy nagyon megijedtem ettől az esettől.
A széklet állaga, szaga amúgy teljesen normális volt. Hasi fájdalmaim nincsenek, meg semmi más probléma. Aranyerem sincs - tudtommal.
20 éves vagyok, előfordulhat ilyen korban is daganat? (igen, egyből a legrosszabbra gondoltam..)
Orvoshoz természetesen megyek, de csak pénteken van erre lehetőségem, gondoltam addig megkérdezem itt, hátha valaki okosabb a témában.
Köszi a válaszokat!
Azért ijesztett meg amúgy ennyire a dolog, mert nem csak dolgom végeztével vettem észre hogy ott a vér, hanem így konkrétan éreztem is hogy valami kifolyik..
De remélem tényleg csak aranyér vagy valami ilyesmi, nem komoly dolog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!