Ez már nagyon beteges, fóbiának számít? Van más is aki így érez?
Figyelt kérdés
Egy 18 éves lány vagyok, és soha nem akartam gyereket a mai napig. De nem azért, mert nem szeretem őket,mert nagyon aranyosak, csak nem tudnám elképzelni magam mint szülő. Barátom van, szoktam vele szexelni gumival (fogamzásgátló tablettát nem szedhetek), de most kezdek azon gondolkodni, hogy lehet lemondok a szexről ,mert soha nem akarok terhes lenni.Szeretek szexelni nagyon, de utána később teljesen besokkolok, hogy nehogy terhes legyek, ezért szoktam is venni terhességi tesztet.Ha meglátok egy nőt kisgyerekkel, vagy hogy terhes belegondolok, hogy én vagyok és egyszerűen rosszul vagyok a gondolattól.2015. júl. 23. 01:58
1/2 anonim válasza:
Igen, annak számít, és nem ártana egy pszichológust felkeresned.
2/2 anonim válasza:
Ez egy pszichikai zavar, amelyből többen nem tudnak kinőni. Keress fel egy jó, ehez értő pszichológust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!