Evés közben erős légszomj, remegés? Kinek volt már ilyen?
Hogy mond ilyet egy orvos, hogy felesleges?
Ez lehet pánikroham, de ételallergia is. Keress másik orvost, de ne szedj mindenféle gyógyszert össze, figyeld meg magad, mi okozhatja.
A jelenség oka lehet egy ritkának mondott nyelőcső rendellenesség. Ami az emésztésen keresztül bezavar az elme reakcióiba is.
Az emberi szervezetben minden mindennel összefügg, nincs olyan, hogy külön tüdőbetegség, külön elmezavar. Az összervezet működését együtt kell nézni, a panaszokat gyökereiben kell kezelni. Az orvosok tüneteket enyhítenek, nem gyógyítanak!
Nekem ilyen volt amit mondasz 1 évig, és hülyének nézett az orvos, volt mikor majdnem meg is fulladtam. Aztán colitis ulcerosám lett, aminek már durvább tünetei voltak. Kiderült, hogy nem volt mindegy mit eszek. Diétázni kellett utána 3 évig.
Akkor volt nekem nagyon ez a fulladás, amikor sok tojást ettem. Vagy huzamosabb ideig sok tejterméket fogyasztottam. Pudingot, ilyesmiket.
Volt néha hányingerem is egyébként.
Akkor nem fulladtam amikor ettem pl egy ananászos csirkét a kínaiban. Aztán sok diétázás után valahogy elmúlt nagyjából ez az egész, és most már bármit ehetek.
Bár kávét nem ihatok, és meg attól kezdek remegni.
Én is úgy kezdtem, hogy tüdőgondozóba vizsgálgattak, de azon kívül, hogy nem tudtam elég erőset fújni abba a szerkezetbe, amibe bele kellett fújni, azon kívül nem volt semmi. A tüdőm jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!