Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Evés közben erős légszomj,...

Evés közben erős légszomj, remegés? Kinek volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Napközben is van légszomjam, de az evés szörnyű. Amint elkezdek rágni, remegek, olyan légszomjam lesz, hogy kapkodnom kell a levegőt, remegek, teljesen magamon kívül leszek. A doki szerint pszichés. Már 8 kilót fogytam de étvágyam az lenne. Egyszer elmúlt kis időre, akkor is kellemetlen volt az evés de mióta visszajött borzasztó. Egyébként nincs testképzavarom, tehátnem ilyen lelki okok miatt van. A létező összes gyógynövényes meg mindenféle teát frontint próbáltam, de még ha nyugtat is, ezen abszolút nem segít. Ki akartam vizsgáltatni magam, pl tüdőgondozó fül-orr gégészet, de a doki szerint tök felesleges, nyugodjak meg.
2015. júl. 22. 10:04
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

Hogy mond ilyet egy orvos, hogy felesleges?

Ez lehet pánikroham, de ételallergia is. Keress másik orvost, de ne szedj mindenféle gyógyszert össze, figyeld meg magad, mi okozhatja.

2015. júl. 22. 10:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem ételalleegia nem lehet, mert teljesen mindegy mit eszek, sőt még egy falatot sem nyelek le már remegek. Azt én is elismerem.hogy lehet pszichés alapon, de egyik ismerősöm mondott egy érdekeset: hogy ha pszichés lenne,, akkor a sok gyógyszer közül valaminek használni kellett volna. Persze ehhez társul torokszorítás is de nem állandó helyen. Több embert hallottam már, és nekemis azt mondta a doki hogy amíg fizikai munkát bírok csinálni nincs baj.
2015. júl. 22. 10:41
 3/4 anonim ***** válasza:

A jelenség oka lehet egy ritkának mondott nyelőcső rendellenesség. Ami az emésztésen keresztül bezavar az elme reakcióiba is.

Az emberi szervezetben minden mindennel összefügg, nincs olyan, hogy külön tüdőbetegség, külön elmezavar. Az összervezet működését együtt kell nézni, a panaszokat gyökereiben kell kezelni. Az orvosok tüneteket enyhítenek, nem gyógyítanak!

2015. júl. 22. 12:06
 4/4 anonim ***** válasza:
85%

Nekem ilyen volt amit mondasz 1 évig, és hülyének nézett az orvos, volt mikor majdnem meg is fulladtam. Aztán colitis ulcerosám lett, aminek már durvább tünetei voltak. Kiderült, hogy nem volt mindegy mit eszek. Diétázni kellett utána 3 évig.

Akkor volt nekem nagyon ez a fulladás, amikor sok tojást ettem. Vagy huzamosabb ideig sok tejterméket fogyasztottam. Pudingot, ilyesmiket.

Volt néha hányingerem is egyébként.

Akkor nem fulladtam amikor ettem pl egy ananászos csirkét a kínaiban. Aztán sok diétázás után valahogy elmúlt nagyjából ez az egész, és most már bármit ehetek.

Bár kávét nem ihatok, és meg attól kezdek remegni.

Én is úgy kezdtem, hogy tüdőgondozóba vizsgálgattak, de azon kívül, hogy nem tudtam elég erőset fújni abba a szerkezetbe, amibe bele kellett fújni, azon kívül nem volt semmi. A tüdőm jó.

2015. júl. 23. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!