Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A légszomj, az esetek nagy...

A légszomj, az esetek nagy részében pszichés eredetű?

Figyelt kérdés
Pár hónapja légszomjam Van. Úgy érzem folyton mély levegőt kell vennem, de ez sem mindig sikerül, és annyira be tudok tőle pánikolni hogy még remegék is stb... Voltam orvosnál, ekg jó vernyomas, vérképem szintén. Ő azt mondja nem küld sehova, ez egyértelmű hogy pszichés, mivel ha megfeledkezem róla, nem sóhajtozom és fizikai megterhelésre sem jelentkezik, pl ha kertészkedem, pakolászok az udvaron stb... Aggódom nem kellett volna másmilyen vizsgálat? Van mikor reggel is erre kelek, de tény, hogy már bennem van a gondolat hogy ma vajon mi lesz...

2015. júl. 22. 06:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Próbáld ki a jógát.
2015. júl. 22. 06:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Egyébként azt kihagytam hogy már a létező összes gyógynövényes nyugtatót kipróbáltam, meg a 0,25-ös frontint, de ezektől sem jobb sem rosszabb lett. Sőt fél szem0,25-ös frontintól a légszomj mellé még be is kábulok annyira nem bírom
2015. júl. 22. 06:50
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem is azt mondták, de a CT alapján tüdő embóliát mondtak. Tipikus eset, hogy pániknak félre diagnosztizálják, közben komolyabb van. Menj el akár magánba is CT-re. Kellemetlen vizsgálat, és persze sok rossz kiderülhet.
2019. dec. 27. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!