Ha valakinek volt mandulaműtétje vagy ismerösének elmesélné valaki? Nekem csütörtökön lesz szolnokon altatásban.
Én (8. válaszoló) most vagyok 12. napos, a bal oldalon még mindig belenyilall, ilyen közepes erősségű égő-maró fájdalomként tudnám leírni, amikor rákezdi... Nekem az 5. nap volt a legrosszabb, onnan már csak felfelé vezet az út, szépen fokozatosan (vagy ha szerencsés vagy, akkor gyorsabban). Most kezdenék enni normálisabb kajákat, a fehér lepedék nagy része már eltűnt, csak a már említett bal oldalon van még egy összefüggő folt és gondolom emiatt fáj... Nagyon jó lenne, ha már abbafejezné végre, mert egyébként nagyon jó az étvágyam :/ Naponta max. 3-szor beszedek egy fél szem Cataflam V-t és elvagyok. Főleg késő délután, este, éjszaka kell. Fontos, hogy igyunk-együnk akkor is, ha fáj, mert ez gyorsítja a gyógyulást. Nem szabad legyengülni
Amúgy 9-10. napon volt hőemelkedésem, fogalmam sincs mitől. Bár gyanítom, hogy túl hamar túl sokat voltam kint, meg keveset is ittam sajnos.
Előző vagyok, nálam is ugyanígy volt :) Az nagyon jó, ha ennyi folyadékot iszol. Nekem a kezemről tűnt el az ekcéma. Remélem a hajhullás is megszűnik, mert már nem tudok hova menni vele, elvileg az összes gondomat kikezelték.
No lényeg, hogy kitartás, hamarosan jobb lesz! 10. naptól rohamosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!