Ha valakinek volt mandulaműtétje vagy ismerösének elmesélné valaki? Nekem csütörtökön lesz szolnokon altatásban.
milyen hiány? a mandulád nem véletlenül lett a testedbe teremtve annak feladata van,ha kiveszik akkor hajlamosabb leszel jó pár betegségre pl, (tüdőgyulladás,többet leszel náthás,az orrmandula megdagad részben az veszi át a garatmandulák szerepét,de ugyanígy a nyirokrendszer a nyirokkeringés is megváltozik ami igen fontos az immunrendszer számára.
A Tsejtek nem csak a csecsemő mirigyben termelődnek,hanem pl a mandulában is olvass utána!
Az orvosok sem tudnak mindent,sőt amit tudnak sokszor azt sem mondják,mert akkor lehet nem tudnának kaszabolni,és akkor hálapénzt sem kapnának.
Ajánlom mindenkinek,hogy ha nem muszáj ne vetesse ki!!
Megborul az immun rendszered,és nagyon sok kellemetlen következménye lehet,főleg felnőtt korban.Természetesen mindenki azt csinál a saját testével amit akar...viszont én örültem volna ha engem anno figyelmeztetnek!!
kicsit el vagy tévedve
a mandulát akkor veszik ki, amikor már nagyon nagy gubancokat okoz és az egyén egyik betegségből esik a másik betegsége
nekem mind a kettőt kivették, azóta pedig alig voltam beteg, max évente egyszer, ősszel egy enyhébb megfázás, előtte viszont kórházról kórházra jártam...
ha nem értesz valamihez, inkább ne mondj róla semmit
Nekem is nagyon hullik a hajam :-/ reggel mikor fésülködtem azt ötlöttem ki, hogy a mostani fésümet elrakom kb fél éve vettem, és a műtét után vagyis előtt veszek egy újat és fél év múlva összehasonlítom a kettőt mennyi haj volt akkor és mennyi lesz az útban :-D
Hidd el én is nagyon félek. Nekem most is gyulladásban van a torkom mert fáj, meg trüsszögöm össze vissza. kértem rá antibiotikumot de azt mondta a fül orr gégész hogy műtét előtt nem igen kéne tehát nem írt fel. Most teázom. De sajnos az időjárás is elég rossz meg a rengeteg náthás ember bent a munkahelyemen is...félek hogy lefertőznek, és ha én most nem csináltatom meg akkor félek, hogy sosem fogom. Gondoltam arra, hogy veszek maszkot olyan orvosit hiszen az is fog fel bacikat. Ez jó ötlet szerinted/szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!