Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az idegeskedes miatt lesz...

Az idegeskedes miatt lesz ilyen magas a vernyomasom?

Figyelt kérdés
Nyari gyakorlatom van,de az oktato folyton szekal nem tudom miert,mindig normalis voltam vele es tisztelet tudo..De vasarnap ota allandoan panik rohamaim.vannak ha reggel kell mar mennem gyakorlatra es volt,hogy a heten a vernyomasom 160volt es 104 volt a pulzosom..Most hetvegen semmi bajom,se panik rohamom pedig buszoztam,es a vernyomasom is normalis...Kaptam a szivemre gyogyszert es a panik rohamra.is..De minden reggel 4:50kor beveszem 6:20kor megyek a buszommal es akkor.is panik rohamom van es magas a vernyomasom amint kell gyakorlatra mennem a ceghez... Sose volt.problemam a szivemmel es panik rohamom sose volt...De januar ota.turom,hogy az oktato szekal de most nyaron mar elturhetetlenne valt,es mindennap idegesen megyek...Valoszinu,hogy tenyleg ez a nagy stressz miatt vannak ezek a panik rohamok es magas vernyomas mikor reggel mar megyek gyakorlatra?Masok szerint nem,de itthon semmi bajom...19eves vagyok.. Bocsi,hogy nem ekezettel irtam!
2015. júl. 18. 18:44
 1/3 A kérdező kommentje:
Es iskola kozben ha sok stressz ert akkor se voltak ezek
2015. júl. 18. 18:46
 2/3 szamo77db ***** válasza:
Az idegeskedés, a stressz nagyon sok csúnyaság okozója tud lenni. A vérnyomásod, pulzusod is elég magas. Az okát kellene megszüntetni és nem tüneti terápiát folytatni. Mennyi időt kell még töltened ezzel a lökött oktatóval?
2015. júl. 18. 20:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Jovoheten harom nap.hetfo,kedd szerda.. De reggel mikor felkelek mar akkor.full ideg vagyok..
2015. júl. 18. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!