Szerintetek tényleg "csak" pánikbeteg vagyok?
Figyelt kérdés
Furcsa légszomjjal küzdöttem egész nap és persze ijedt is voltam mikor már nem kaptamlevegőt, végül ügyeleten kötöttem ki ahol egy ekg után kijelentette a doki h ez pánik lesz. Adott seduxen injekciót de azt mondta ha jelentősen nem javul, pajzsmirigy. Addig míg a véreredmény megjött kaptam valerianat de nem használt úgy ahogy a seduxen sem. Pajzsmirigy jó. Akkor Pánik. 2 heo felülni nem bírtam olyan szinten rosszul voltam meg nyomott mindenem. Frontintol rosszul lettem így maradt a valeriana. Aztán valahogy már járkáltam stb...de úgy érzem ez nem pszichés. Miféle pszichés betegség az h ahogy lefekszem egyből megszűnimegszűnik? Addig meg úgy nyom a hasam, meg folyton érzem hogy mély levegőt kell vennem. A hátam is fáj, amit izomproblémanak mondtak, ugyanott rossz érzés pont a hasamban. Van hogy jól vagyok van hogy rosszabb, de annyira ijesztő és senki se vizsgál, mondván jól vagyok :'( aztán mire késő lesz és kiderül hogy tüdő vagy szív csak néznek hogy hoppá. Teljesen el vagyok keseredve, nincs már kedvem semmihez mert annyira kivagyok hogy 9. Hete semmi változás.2015. júl. 17. 06:42
1/2 anonim válasza:
Ugy gondolpm kb 15-18 éves vagy.nyugi nincsen szervi komoly bajod.keress fel pszichologust
2/2 anonim válasza:
Nem "csak" pánikbetegségről van szó. Ezeket a tüneteket közvetett úton egy ritkának mondott nyelőcső rendellenesség okozza. A rosszulléteket nem a pánikbetegség okozza hanem épp fordítva. A rossz közérzet miatt az agy látótere le van korlátozva, ebből ered a pánik. Ha részletesebben szeretnéd hogy elmagyarázzam keress privát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!