Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Panikbeteg vagyok, nagyon...

Mayacska maja kérdése:

Panikbeteg vagyok, nagyon felek. Mit tegyek? Hoszabban ent

Figyelt kérdés
Panikbeteg vagyok, tuneteim halalflem,legszomj vagyis nem kapok rendesen levegot es fulladok meg,1 het mulva repulore kell ulnom, mi lesz ha ott leszek rosszul? meghalok? nagyon felek, felek hogy nem kapok majd levegot.15 lany vagok,rettegek

2015. júl. 14. 01:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

A tüneteid pszichés eredetűek, megnyugodhatsz, nem fogsz meghalni. :)

Nem jársz terápiára a pánikbetegséged miatt?

2015. júl. 14. 01:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Én már kaptam repulogépen pánik rohamot, és ez náluk egyébként is megszokott, repulogepeken rengetegen kapnak pánikrohamot, tudják is a dolgukat, adnak zacskót, meg ilyesmi. Ne aggódj, bármi torténik, mindig segítenek neked. A pániktól nem halhatsz meg, mert 20 perc után átmegy.
2015. júl. 14. 01:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem jarok terapiara,jartam pszihologusoz ami nem segitett semmit, megvan a tudovizsalatom es oke, ezert anyukam nem foglalkozik velem:(mert ugy egeszeges vagyok neki megmondtak hogy nem halhatok meg es most tok nyugodt.. 15 evesen meg nem tudom hova kihez forduljak egyedul :( koszonom a valaszokat!
2015. júl. 14. 01:25
 4/9 A kérdező kommentje:
Ejjel sem birok aludni karmilyen faradt is vagyok,nem kapok egyszeruen levegot.. szornyu!
2015. júl. 14. 01:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Járj futni, de tényleg, az segít!!!! Mindennap vagy kétnaponta járj. Egyébként meg próbald lazán venni a dolgokat, sok bajod nem torténhet. :) vagyis semmi bajod, csak ráprázol, nezegess filmeket,videókat
2015. júl. 14. 01:39
 6/9 A kérdező kommentje:
jarok futni es uszni :) 3-4xx futni es 2x uszni egy heten! Egyszeruen az hogy nem kpok levegot megbolondit, minden levego vetel a nehezemre esik,elfaradok tole es kikeszit
2015. júl. 14. 01:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor menj kardiológushoz....lehet valóban szervi probléma áll a háttérben
2015. júl. 14. 02:41
 8/9 A kérdező kommentje:
nem allhat.! Voltam tudorontgenen meg orrfulgegesznel,aztmondtak nincs semmi baj,csak a stressz miatt van ,nem erzem magam pedig stresszsnek.. ne ijesztges :(
2015. júl. 14. 04:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is pánikbeteg vagyok, de nekem nincs lágszomjam. Amit ilyenkor teszek, hogy lefoglalom magam. Olyannal, amit szeretek csinálni. Azt nem mondom, hogy mindig, de legtöbbször bejön.... ha meg nem, megpróbálom meggyőzni magam, hogy ez baromság, amitől kialakult ez... egyébként már csak ha azért is jársz orvoshoz, hogy rájöjj, miért vannak ilyen problémáid, az már fél siker. Biztos segíteni fog ebben. Megteheted, hogy változtatsz ezen, ha tudsz. Az orvos mindenképpen kell, mert ha ennyire nem tudsz átlépni, sajnos ez nem fog elmúlni egyik pillanatról a másikra. Inkább keress másik dokit, ha arról van szó.
2015. júl. 14. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!